Neler Yeni

Çekiliş kazandım sizce ne yapayım ?

eneskaya6

80+ Silver
Şey değil mi 2554 mesajım var hayatım yok sosyolojik problemler yaşıyorum o yüzden üşenmedim tüm araştırmalarımı yapıp 2.5k mesajıma bir yenisini daha ekleyip şanslı bir insanı kıskandım babamın emekli maaşına gelen zam ile bugün ilk defa tavuk yedik çok mutluyuz ! :D yıkık.
Babam emekli maaşıyla sadece dışarda yeme icmesini ödüyor oğluşum sen babandan harclık beklerken ben araba seciyordum 😘
hayali dünyanı ötede yasayabilirsin senin gibi 2-3 omurgasız daha vardı forumda ayıkladım sıra sana gelmiş demek
Bilet almaya devam et istanbula arabayla gelirsem söz gezdirecem seni
IMG_3275.jpeg

Son düzenleme:

Shix2x

80+ Bronze
Şey değil mi 2554 mesajım var hayatım yok sosyolojik problemler yaşıyorum o yüzden üşenmedim tüm araştırmalarımı yapıp 2.5k mesajıma bir yenisini daha ekleyip şanslı bir insanı kıskandım babamın emekli maaşına gelen zam ile bugün ilk defa tavuk yedik çok mutluyuz ! :D yıkık.
Hadi atmani bekliyoruz toplu şekilde.

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
yunusemre
baya once bakmıstım bakıyım dedım fake mı gercekmı onun harıcınde ınsanlarla neden dalga gecıyosunuz hacı gosterıs yapıp sız sakatmısınız ya

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Babam emekli maaşıyla sadece dışarda yeme icmesini ödüyor oğluşum sen babandan harclık beklerken ben araba seciyordum 😘
hayali dünyanı ötede yasayabilirsin senin gibi 2-3 omurgasız daha vardı forumda ayıkladım sıra sana gelmiş demek
Bilet almaya devam et istanbula arabayla gelirsem söz gezdirecem seni
Alıntıyı görüntüle
kral bursaya yolun düşerse bir gezdirir misin be m4 mü o

Top Bottom