Neler Yeni

Çekilişlerden bir şey kazanan var mı?

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Hepsiburada ve Trendyol gibi sitelerdeki çekilişlere katılıp bir şeyler kazanan var mı?

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Kasa her zaman kazanır. Bu oyunlar malesef ülkemiz şartlarında insanlara hayal satmanın ötesine geçmiyor. Kendinizi kaptırmayın.
2.5mlik arabaya 5mlik bilet koyuyor tabi kazanır

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa her zaman kazanır. Bu oyunlar malesef ülkemiz şartlarında insanlara hayal satmanın ötesine geçmiyor. Kendinizi kaptırmayın.
100 liralık ürün için 200 liralık bilet satılıyor kasa tabii ki her zaman kazanır. Özellikle Trendyol'dan sürekli bildirim geliyor. Ben de acaba bu çekilişlerden bir şey kazanan var mı merak ettim.

ezgidemel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ezgi demel
100 liralık ürün için 200 liralık bilet satılıyor kasa tabii ki her zaman kazanır. Özellikle Trendyol'dan sürekli bildirim geliyor. Ben de acaba bu çekilişlerden bir şey kazanan var mı merak ettim.
ekşi sözlükte trendyol şanslı çekiliş başlığında kazananlar var anladığım kadarıyla talihliler izin verirse kim olduğunu gösteren paylaşımlar yapıyorlar benim ablama ipad çıkmıştı o zaman gönderdikleri kağıtta instagram hesapları vardı orada bir sürü izin veren kazanan insanların videoları var link

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Hayatımda bir kere çekilişten bir şey kazandım, onda da çekilişi düzenleyen kişi "çekilişe katıl da sana verelim" demişti

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
2020 yilbasinda evde gecirdigim icin instagramdaki butun cekilis postlarina arkadasimi etiketlemistim. yaklasik bi hafta falan bekledim açıklanmasını 10larca çekiliş fıs. Teyzem ise su ana kadar 3-4 defa kazandi(festival bileti, kitap, kupa bardak vs)

VeloceRR

80+ Bronze
ekşi sözlükte trendyol şanslı çekiliş başlığında kazananlar var anladığım kadarıyla talihliler izin verirse kim olduğunu gösteren paylaşımlar yapıyorlar benim ablama ipad çıkmıştı o zaman gönderdikleri kağıtta instagram hesapları vardı orada bir sürü izin veren kazanan insanların videoları var link
ekşisözlüğün linkini atar mısın?

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Efe Aksu
Oradan bir şey çıkmadı ama tokiye başvurmuştuk kuradan çıktı biz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bize*
bizede oradan çıktı peki ne zaman yerleşip ödemeye başlayacağız fikrin var mı daha binaları yapmaları gerekiyor herhalde ondan sonra imiş diyorlar.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir twitch yayıncısıdan 2 defa üst üste 1850vp kazanmıştım aynı yayıncıdan daha sonra 3 kere 1850vp kazandım. O zamanlar şanslıydım be.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Birçok kez Hepsiburada'nın çekilişlerine katıldım. Birkaç kez de farklı çekilişlere katıldım. Hiçbir şey çıkmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,950
Üyeler
163,414
Son üye
Rewop
Top Bottom