Neler Yeni

Yardım Çektiğim Videoyu bilgisayara attım izlerken kasıyor(acil yardım lazım bugün son gün)

VorleN

80+ Silver
Arkadaşlar bizim edebiyatçı şimdi performans olarak bir şiiri noktalama ve mimiklere dikkat ederek okumamızı istedi ben işte telefondan çektim videoyu pc ye attım fon müziği vs. eklemek için ama render programında acayip kasıyor Com player plus tan izlediğimde de kasıyor video telefondan izleyince sorun yok hocaya pc üzerinden atacaktım videoyu fakat çok çok kastığı için telefondan da atabilirim telefon için bildiğiniz videonun arkasına fon müziği ekleyebileceğim bir program var mı? veya buna gerek kalmadan hocaya pc den arkaya müzik ekleyip atsam hocada da kasar mı bu arada video çok kaliteli olmuş ondan kastığını düşünüyorum Kaliteyi 4K/30FPS olarak çektim ve yaklaşık 40 saniyelik video 270mb
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu yanlış yere açmış olabilirim ona aldırmayın

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Arkadaşlar bizim edebiyatçı şimdi performans olarak bir şiiri noktalama ve mimiklere dikkat ederek okumamızı istedi ben işte telefondan çektim videoyu PC ye attım fon müziği vs. eklemek için ama render programında acayip kasıyor Com player plus tan izlediğimde de kasıyor video telefondan izleyince sorun yok hocaya PC üzerinden atacaktım videoyu fakat çok çok kastığı için telefondan da atabilirim telefon için bildiğiniz videonun arkasına fon müziği ekleyebileceğim bir program var mı? veya buna gerek kalmadan hocaya PC den arkaya müzik ekleyip atsam hocada da kasar mı bu arada video çok kaliteli olmuş ondan kastığını düşünüyorum Kaliteyi 4K/30FPS olarak çektim ve yaklaşık 40 saniyelik video 270mb
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu yanlış yere açmış olabilirim ona aldırmayın
Vegas Pro kullanırken videoyu izlerlen sürekli drop oluyordu Vegas Pro'da sebebini bilmiyorum. Render yaptıktan sonra drop falan gözükmüyordu yani yaparsanız sorun olacağını sanmıyorum.

VorleN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vegas Pro kullanırken videoyu izlerlen sürekli drop oluyordu Vegas Pro'da sebebini bilmiyorum. Render yaptıktan sonra drop falan gözükmüyordu yani yaparsanız sorun olacağını sanmıyorum.
Hocam bende vegas pro kullanmayı düşünüyordum zaten umarım öyledir.

Top Bottom