alex jensen
80+ Silver
boş yapıyoCok Sever islamı Estağfurullah (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:
fikre değilde şahsa bakan bir ergenle uğraşmamBuyur geç.
boş yapıyoCok Sever islamı Estağfurullah (!)
fikre değilde şahsa bakan bir ergenle uğraşmamBuyur geç.
ok.boş yapıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
fikre değilde şahsa bakan bir ergenle uğraşmam
Dostum burada adam sonuna kadar haklı. Bir de zaten herhangi bir ideolojiyi, dini sevmek zorunda değiliz saygı duymalıyız. Burada saygısızlıkta yok.Cok Sever islamı Estağfurullah (!)
iyi atesitler islamı hocaalrdan daha iyi bilir bu arada sonuna kadar savunurum bu konuyuAgalar yanlış anlamayın celal şengörü seviyorum ve son bir tane kadınla yaptığı konuşmada kuran kursları kurana hakarettir diyor ve bunu diyen adam ateist adam sizce adam islamı bizden daha çok mu önemsiyor islamla dalga filan geçiyormuş diye duydum ama pek emin olamadım
Adam açık açık Muslumanlara cahil diyor. Sende saygisızlık yok diyorsun.Dostum burada adam sonuna kadar haklı. Bir de zaten herhangi bir ideolojiyi, dini sevmek zorunda değiliz saygı duymalıyız. Burada saygısızlıkta yok.
Yalnız cahil kelimesi bilimde kullanılan ve geçen bir kelimedir. Diyebilir. Günümüzde kullanılan kaba tabirle alakası yoktur.Adam açık açık Muslumanlara cahil diyor. Sende saygisızlık yok diyorsun.
Celal Şengör cahil kelimesini aşağılama amaçlı kullanıyor. Rencide ediyor.Yalnız cahil kelimesi bilimde kullanılan ve geçen bir kelimedir. Diyebilir. Günümüzde kullanılan kaba tabirle alakası yoktur.
tamam.Celal Şengör cahil kelimesini aşağılama amaçlı kullanıyor. Rencide ediyor.
Sevemem fazla çünkü adam her konudak onuşuyor bu yüzden asıl mesleği ne bilmiyorum bile.Agalar yanlış anlamayın celal şengörü seviyorum ve son bir tane kadınla yaptığı konuşmada kuran kursları kurana hakarettir diyor ve bunu diyen adam ateist adam sizce adam islamı bizden daha çok mu önemsiyor islamla dalga filan geçiyormuş diye duydum ama pek emin olamadım
jeologmuşSevemem fazla çünkü adam her konudak onuşuyor bu yüzden asıl mesleği ne bilmiyorum bile.
Aga işte adamın bir olayına takılıp adamı eleştiriyorsunuz. Adam halbuki Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi bilim adamlarından biridir.Kendi bokunu yemede sakınca görmüyor