Neler Yeni

Cennet varsa Kuzey Koreliler in oraya gidecek olması

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
sabri reis
Yav abiler şimdi Dinlere göre dinlerden haberi olmayanlar direk ebedi cennete gidecek (en azından din bilgilerinin önemli bşr kısmı böyle söylüyor)
Biliyorsunuz Kuzey Kore de dinler yasak orda kimsenin haberi yok dinlerden (belki istisna öğrenen vardır ama yasak olduğunu biliyoruz internet bile yol) oranın halkının belki yüzde 90 dan fazlası cennete gidecek
Bu düşüncem doğru mu acaba
bugu buldum sanırım

Yav abiler şimdi Dinlere göre dinlerden haberi olmayanlar direk ebedi cennete gidecek (en azından din bilgilerinin önemli bşr kısmı böyle söylüyor)
Biliyorsunuz Kuzey Kore de dinler yasak orda kimsenin haberi yok dinlerden (belki istisna öğrenen vardır ama yasak olduğunu biliyoruz internet bile yol) oranın halkının belki yüzde 90 dan fazlası cennete gidecek
bugu buldum sanırım
yok kanka cennete falan gitmeycekler ölünce yok olacaklar hiç olacaklar ki dinlerin oraya gitmemesi de çok iyi bir şey

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
herhangi bir dine inanmayanların cennet veya cehennem umurunda mı sence ?
onun yaşadığı dünya tek gerçeği...

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
sabri reis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
herhangi bir dine inanmayanların cennet veya cehennem umurunda mı sence ?
onun yaşadığı dünya tek gerçeği...
Beyefendi dinlerden haberleri yok ki zaten belki olsa inanacaklar?
Cehennem ve Cennet umurunda değil mi?
Düşünsenize hiç inançlardan haberiniz yok öldünüz ve cennet diye dilediğiniz herşeyin sınırsız olduğu güzel bir yerde doğuyorsunuz üzüntü ,hastalık,fakirlik vb hiç bir şey yok

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Beyefendi dinlerden haberleri yok ki zaten belki olsa inanacaklar?
Cehennem ve Cennet umurunda değil mi?
Düşünsenize hiç inançlardan haberiniz yok öldünüz ve cennet diye dilediğiniz herşeyin sınırsız olduğu güzel bir yerde doğuyorsunuz üzüntü ,hastalık,fakirlik vb hiç bir şey yok
Bana da çok ütopik geliyor .
Dünyada haram olan şeyler orda serbest .
Cehennem inandırıcı geliyor ama cennet cidden çok ütopik.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,734
İsim
Selim
bugu buldum sanırım
Kuzey Korenin dini vardır yanlış öğrenmişsin konuyu nüfusun %56 sı dine mensup değil geri kalanlar Katolik Şamanizm ve farklı dinlere mensup dine mensup olmayan kişi sayısı 2007 yılında %67 oranindayken 2023 için bu sayısı %56 👍 ayrıca Vietnam da nüfusun büyük kısmı dine mensup değil ama bu bilgisizlik ya da öğrenmemekten kaynaklı değil kendi seçimleri şuan Vietnam da ormanın için de ki bir eve git 100 mbps dowloand 100mbps upload hız alırsın 👌

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
sabri reis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kuzey Korenin dini vardır yanlış öğrenmişsin konuyu nüfusun %56 sı dine mensup değil geri kalanlar Katolik Şamanizm ve farklı dinlere mensup dine mensup olmayan kişi sayısı 2007 yılında %67 oranindayken 2023 için bu sayısı %56 👍 ayrıca Vietnam da nüfusun büyük kısmı dine mensup değil ama bu bilgisizlik ya da öğrenmemekten kaynaklı değil kendi seçimleri şuan Vietnam da ormanın için de ki bir eve git 100 mbps dowloand 100mbps upload hız alırsın 👌
Şamanizm ve Halk dinlerinde cennet ve cehennem inancı yok
Ben İslam,Hristiyanlık gibi İbrahimi dinlerinden bahsediyorum beyefendi

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,734
İsim
Selim
Şamanizm ve Halk dinlerinde cennet ve cehennem inancı yok
Ben İslam,Hristiyanlık gibi İbrahimi dinlerinden bahsediyorum beyefendi
Kardeşim kendinle çelişiyorsun kuzey Kore'de din yok bilmedikleri için cennete gidecekler mi diyorsun bizde sana din var diyoruz Şamanizm Katolik vb bunlarda din, adamlar okumuş görmüş ve müslüman ya da Hıristiyan olmak istememiş şaman olmuş putlara tapmak istemiş ya da koyu Hristiyan yani kotolik olmuşlar kuzey Kore dinlerden haberleri var 👍 kuzey Kore'de dinler filan yasak değil

Son düzenleme:

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dumanla mektupla bi şekilde haber yollamamız lazım öyle bedavadan giremezler biz boşa mı yatıp kalkıyoz günde beş kere bir ay açlık sefalet cekiyoz
Bence kimsenin haberi olmasın dinden, yavaş yavaş unutulsun. Herkes cennete gitsin xd

Top Bottom