LİMON 80+ Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 170 Dahası Reaksiyon skoru 68 İsim bülent baki dokumuş 6 Ocak 2021 #1 Adaptör markası huawei 3 yıldır kullanıyorum. Son günlerde tiz ses çıkarıyor şarjdayken sebebi nedir?? not: telefonu şarjdayken 3 defa falan kullandım.
Adaptör markası huawei 3 yıldır kullanıyorum. Son günlerde tiz ses çıkarıyor şarjdayken sebebi nedir?? not: telefonu şarjdayken 3 defa falan kullandım.
Zerodmr 80+ Bronze Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 599 Dahası Reaksiyon skoru 273 İsim Abdullah demir 6 Ocak 2021 #2 onun olması bir şey yapmaz kapasitörlerin ısınmasından kaynaklı ama bir sorun teşkil etmez Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Ocak 2021 günümüzdeki adaptörlerin w değeri yüksek olduğu için fazla ısınıyor markalarda ucuz tutmak amacı ile bir soğutucu yerleştirmiyor
onun olması bir şey yapmaz kapasitörlerin ısınmasından kaynaklı ama bir sorun teşkil etmez Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Ocak 2021 günümüzdeki adaptörlerin w değeri yüksek olduğu için fazla ısınıyor markalarda ucuz tutmak amacı ile bir soğutucu yerleştirmiyor