Neler Yeni

Ceramical 60×140 masayı satın aldım!

Ameyus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
940
Üstüne laptop koyacağım ve ileride bir monitör alıp koymayı düşünüyorum. Yazı yazarken dahi sallanmaması gerek. Daha önce kullanan var mı? 140x60 boyutlarında beyaz renk almayı düşünüyorum.

Edit: Geçenlerde açtığım bu konuya pek çok yorum geldi kimisi masayı överken kimisi gömüyordu. Kötü yorumlara rağmen satın aldım. Öncelikle masa harika. Kurulumu zor değil. Youtube'da kurulum var. Sallanma neredeyse sıfır hafif titreme var (o da normal). Gayet sağlam ve uzun ömürlü olacak gibi görünüyor. (Çıkıp masada tepinirseniz o durum ayrı tabi.) Üstüne kasa koyulur mu pek fikrim yok internette max kapasite 25 kg olarak gözüküyor ama taşır gibi emin değilim. 1099 TL idi nays ile 980 liraya gelmiş oldu. Alacak olanlara öneririm. Ben masayı çok sevdim.

Ekler

• 20230526_125105.jpg
    20230526_125105.jpg
    1.6 MB · Hit: 145
Son düzenleme:
hocam sallanma yapıyor mu ?
Yapıyor hocam bende var siyahı maalesef göründüğü gibi değil montajı biraz zahmetli ve mouse çevirirken kendi açımdan diyim hızlı çevirdiğim için sallanma yapıyor bide bu raf kısmı çok saçma kasanız büyükse ve aşağı koyacaksanız kıç kadar alan bırakıyor size bacaklarınızı vs koymak için.

• Üzgün
Reaksiyonlar: 1905
Marangoz da bu paraya yapıyor.

Son düzenleme:
Marangoz da bu paraya yapıyor.
Marangoz tahta ayaklı bir şekilde 1250 TL'ye yapacağını söyledi üstelik üstündeki tahta da bizden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bence yapmayın etmeyin marangoz yaptırın en iyisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağa sola çok güzel oynar mı mis gibi.
Anlayamadım

Geri