Yardım Ceramical Masası nasıl ?

Jonkey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
69
Cermical 160cm beyaz çalışma masası sipariş ettim kasa monitör falan koyucam sallanma vs gibi bir şey ile karşılaşır mıyım ?
Kullanan var mı aynı masayı ?

160lığını 1-1.5 senedir kullanıyorum. Normal kullanımda sallamadığın sürece benimki sallanmıyor. 2 tane 27" monitörle beraber kullanıyorum memnunum. Ama çok sallanıyor diye memnun olmayanları da gördüm. Kesin böyledir diye bir yorum yapmak istemiyorum.

160lığını 1-1.5 senedir kullanıyorum. Normal kullanımda sallamadığın sürece benimki sallanmıyor. 2 tane 27" monitörle beraber kullanıyorum memnunum. Ama çok sallanıyor diye memnun olmayanları da gördüm. Kesin böyledir diye bir yorum yapmak istemiyorum.
Birazda şans mı diyosun ozmn peki bir sorun yaşadın mı hiç ?

Cermical 160cm beyaz çalışma masası sipariş ettim kasa monitör falan koyucam sallanma vs gibi bir şey ile karşılaşır mıyım ?
Kullanan var mı aynı masayı ?

140cm olanı 7-8 aydır kullanıyorum biraz sallanıyor ama memnunum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Örneğin monitör kolları çok sallanıyor

2.00 ını alabilirsin İkea dan. ben kullanıyorum 2 metre ve sallanma vs yok.

140cm olanı 7-8 aydır kullanıyorum biraz sallanıyor ama memnunum

Örneğin monitör kolları çok sallanıyor
ayakları çok iyi duruyor nasıl sallanıyor oyun oynarken falan mı yoksa masayı oynatmaya çalışınca mı sallanıyor ?

2.00 ını alabilirsin İkea dan. ben kullanıyorum 2 metre ve sallanma vs yok.
2 metre çok fazla okadar yerim yok 1.60 tamı tamına kurtarıyor beni

ayakları çok iyi duruyor nasıl sallanıyor oyun oynarken falan mı yoksa masayı oynatmaya çalışınca mı sallanıyor ?
mouse ile ani haraket yaptığımda bile az da olsa sallanıyor

Aynı masadan Ağustos ayında ben de almayı planlıyorum.

Birazda şans mı diyosun ozmn peki bir sorun yaşadın mı hiç ?
Yok yaşamadım genel olarak memnunum. 350 liraya almıştım sanırım. Aynısını marangoza yaptırmak istediğimde o zaman 800 lira civarı bir ücret istemişti bunu alıp geçmiştim bende. Şu anki fiyatı hakkında yorum yapmayayım muadili var mı yok mu bilmiyorum çünkü.

Hayırlısı olsun bende sipariş verdim gelecek umarım çok sallanmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,840
Üyeler
191,176
Son üye
Atilla2001
Geri