Neler Yeni

Yardım Ceramical Sakramento 140x60 Çalışma Masası hakkında?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
Enver Eryalçın

Bu akşam sipariş verdim nasıl bir ürün çok denildiği gibi abartı bir sallanma mevcut mu?
Monitörleri kendi stand ayakları olmadan kullanmak için profile North Bayou F160 Çift monitör arm kolunu sabitleyeceğim umarım sağlam tutunur.

Ürün 3.5x2.5cm ve 0.8mm et kalınlığında profil kullanıyormuş ve taşıma kapasitesi 25kg deniliyor.

Masa üzerinde kullanacağım ürünler bunlar olacak sizce kaldırır mı?
- 27 Inch çift monitör.
- North Bayou F160 arm kolu.
- AP201 kasa veya benzer genişlik de hazır sistem.
- PS5.
- Çevre ekipmanları.
- Soundbar olacak.

Son düzenleme:

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
Enver Eryalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MsGrkm06

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu akşam sipariş verdim nasıl bir ürün çok denildiği gibi abartı bir sallanma mevcut mu?
Monitörleri kendi stand ayakları olmadan kullanmak için profile North Bayou F160 Çift monitör arm kolunu sabitleyeceğim umarım sağlam tutunur.

Ürün 3.5x2.5cm ve 0.8mm et kalınlığında profil kullanıyormuş ve taşıma kapasitesi 25kg deniliyor.

- 27 Inch çift monitör.
- PS5.
- Çevre ekipmanları.
- Soundbar olacak.
Bende aynısının 160x60 ı var bir sallanma var ama cok rahatsız etmiyor kurulumu basit ve sağlam ağırlıkta sıkıntı yaratmaz

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,019
İsim
Sadettin Y
genelde mukavemet sınırının altında emniyet yükü belirlenir. Yani masa 30kg agırlıkta haasar gormeye baslayacaksa 25kg tasıma kapasitesi gibi belirtilir. Ben bir sey olacagını dusunmuyorum.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
Enver Eryalçın

MsGrkm06

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Nasıl bir sallanma oluyor mesela mouse hızlı hızlı hareket ettirince mi masaya ayağın çarpınca mı?
Masayi sallayinca sallanıyor mouse hareket ettirince bir sallanma görmedim

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
Enver Eryalçın
genelde mukavemet sınırının altında emniyet yükü belirlenir. Yani masa 30kg agırlıkta haasar gormeye baslayacaksa 25kg tasıma kapasitesi gibi belirtilir. Ben bir sey olacagını dusunmuyorum.
Mesela masanın kenarına çıksam eğilir mi yani sonuçta profil sağlam olması lazım benim eski masa 1.5x1.5cm silindir profilden 2mm et kalınlığı bulunuyordu. Onun üzerinde mdf levha vardı ama baya sallanıyordu üstüne çıkıp dolap üstüne bir şeyler koymuşluğum bulunuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kadir Çorapçı
raflısı var bendede cs vs hareketlı oyunlar oynuyosan bı tık sallanması rahatsız edebılır . ama sakin kuıllanıcaksan hıc dert etme gayet guzel masa en azından fıyatına gore

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,729
İsim
uwu

- 27 Inch çift monitör.
- PS5.
- Çevre ekipmanları.
- Soundbar olacak.
masa hakkında bi bilgim yok ama size şunu sormak istiyorum hala 8 gb nin qhd yettiğini düşünüyormusunuz

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
Enver Eryalçın
raflısı var bendede cs vs hareketlı oyunlar oynuyosan bı tık sallanması rahatsız edebılır . ama sakin kuıllanıcaksan hıc dert etme gayet guzel masa en azından fıyatına gore
Raflısı masa altı çerçeveli değil sanırım o yüzden sallanıyordur.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu masanın 160lık versiyonunu mx400 monitör koluyla beraber 2 tane 27" monitör ile birlikte kullanıyorum. Bahsedilen sallanmayı normal kullanımda yaşamıyorum. Elimle masayı sallarsam ancak öyle sallanıyor. Monitör koluna gelince masanın altındaki demire denk getirdim montelerken çok daha sağlam duruyor. Zaten direkt tahta yüzeyine monteleme şansın yok. O zaman da sağlıklı olmaz zaten. PS5 ve ekipmanlar tamam ama kasayı bence bunlarla beraber koyacaksan koyma uzun vadede çok ağır gelip zarar verebilir. Ben kasayı ayrı bir küçük masanın üzerine koydum.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
Enver Eryalçın
masa hakkında bi bilgim yok ama size şunu sormak istiyorum hala 8 gb nin qhd yettiğini düşünüyormusunuz
Bir kaç oyun hariç hayır!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu masanın 160lık versiyonunu mx400 monitör koluyla beraber 2 tane 27" monitör ile birlikte kullanıyorum. Bahsedilen sallanmayı normal kullanımda yaşamıyorum. Elimle masayı sallarsam ancak öyle sallanıyor. Monitör koluna gelince masanın altındaki demire denk getirdim montelerken çok daha sağlam duruyor. Zaten direkt tahta yüzeyine monteleme şansın yok. O zaman da sağlıklı olmaz zaten. PS5 ve ekipmanlar tamam ama kasayı bence bunlarla beraber koyacaksan koyma uzun vadede çok ağır gelip zarar verebilir. Ben kasayı ayrı bir küçük masanın üzerine koydum.
Arm kolunu sıkıştırınca profile herhangi bir kayma yapıyor mu? Bunları taşıyamıyor ise biz bittik 30kg taşıyacak ya plastik değil ki ayaklar alüminyum profil bulunuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,680
Üyeler
169,599
Son üye
emirrys
Top Bottom