bütçe nedirAlmam lazım ama acilen yarın spora yazilicam
bütçe nedirAlmam lazım ama acilen yarın spora yazilicam
Yurtdışı telefon almam ve alırsam iPhone dan başka almamİyi sana da bir tane Yurt Dışı S23 Ultra aldırtacağım ben. Kendime aldım ve server kayıt işi için yarın teslim edeceğim. Tüm süreç hakkında detaylı bilgiyi de perşembe günü yazacağım.
1000 TL ye kadar olur daha aşağı da olurbütçe nedir
Yurtdışı telefon almam ve alırsam iPhone dan başka almam
Mesaj otomatik birleştirildi:
1000 TL ye kadar olur daha aşağı da olur
Asla o paraları vermem ayakkabıya 6500 TL spor zaten 3 bin ayakkabıya verilir mibunu atıcaktım ama bütçeni epey aşıyor diğer renkleri 4000 civarı iken bu rengin fiyaı buNike Pegasus 40 SE Erkek Yol Koşu Ayakkabısı. Nike TR
Nike Pegasus 40 SE Erkek Yol Koşu Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
doğru diyorsunAsla o paraları vermem ayakkabıya 6500 TL spor zaten 3 bin ayakkabıya verilir mi
48 civarı satılıyor şuan 12/512, bende yd düşündüm ama sorun çıkarsa cihazda ne yapıcaz garantisi yok. server kayıtlı 30 küsüre satıyolardı en son sarı sitedeİyi sana da bir tane Yurt Dışı S23 Ultra aldırtacağım ben. Kendime aldım ve server kayıt işi için yarın teslim edeceğim. Tüm süreç hakkında detaylı bilgiyi de perşembe günü yazacağım.
Ben S23 Ultra aldım (26.400 ₺) Sıfır - Siyah - 12GB RAM - 256GB48 civarı satılıyor şuan 12/512, bende yd düşündüm ama sorun çıkarsa cihazda ne yapıcaz garantisi yok. server kayıtlı 30 küsüre satıyolardı en son sarı sitede
nerden aldınız acaba?Ben S23 Ultra aldım (26.400 ₺) Sıfır - Siyah - 12GB RAM - 256GB
Server kaydı için bugün saat 09.00 da telefonu teslim edeceğim ve evvelsi gün geri alacağım.
Perşembe günü konu açıp detaylıca anlatacağım. Takipte kalnerden aldınız acaba?
bende de aynı durum 6 sipariş verdim 2 si geldi siparişlerim kısımdan bu yazıyor;4 sipariş geçmiştim 1 tane geldi paket içinde nasıl oldu bu diğer 3 ünü kargocu yemez heralde
gelen faturada 1 ürün yazıyorsa sıkıntı yok diğerleri daha kargoya verilmemiş yada daha yolda olabilir4 sipariş geçmiştim 1 tane geldi paket içinde nasıl oldu bu diğer 3 ünü kargocu yemez heralde
Anladım görmemiştim onu teşekkür ederimbende de aynı durum 6 sipariş verdim 2 si geldi siparişlerim kısımdan bu yazıyor; Alıntıyı görüntüle
gelen faturada 1 ürün yazıyorsa sıkıntı yok diğerleri daha kargoya verilmemiş yada daha yolda olabilir
Bende 2 tane sipariş vermiştim 1 tanesi geldi kargoda 1/1 yazıyor. Herhalde diğeri başka kargoyla gelcekbende de aynı durum 6 sipariş verdim 2 si geldi siparişlerim kısımdan bu yazıyor; Alıntıyı görüntüle
gelen faturada 1 ürün yazıyorsa sıkıntı yok diğerleri daha kargoya verilmemiş yada daha yolda olabilir