Neler Yeni

Çevremden aşırı etkileniyorum

Mhg3436

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Muhammet Haktan Gelen
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
mhg3436
Steam
mhgkral
Twitter
Mhg3436
Facebook
Mhg3436
Discord
Mhg3436
Reddit
Mhg3436
PlayStation ID
Mhg3436
Steam ID
https://steamcommunity.com/id/Megakral34/
Epic Games
Mhg3436
Discord
Mhg3436
Twitch
Mhg3436
YouTube
@MuhammetHaktanGelen
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Direk konuya başlamak gerekirse çevremden aşırı etkileniyorum.
Mesela sınıf arkadaşımla tartışınca, ya da bir birimizi engelleyince filan hep kendimi kötü hissediyorum. O gün ve ileri zamanlarda hep onu/ o olayı düşünüyorum. Yatarken, okuldayken, duştayken vb... Ya da hafif tartışınca arkadaşım kırılmasın diye aramız bozulmasın diye hatam olmamasına rağmen özür diliyorum, kırıldın mı? vs. soruyorum.
Hayatımda hiç ciddi kavga etmedim. Rastgele birisiyle tartışmaya başlayınca ya da kavga etmeye başlayınca direk gözlerim dolmaya başlıyor. Yani kendimi tutamıyorum. Sonra benimle dalga geçiyorlar işte "bebe misin ağlıyorsun" vb.
ve artık kendimi iğce kötü hissetmeye başladım; hemen bir olayda gözlerimin dolması, yukarıdaki gibi kavga, tartışma yaşadığımda hep onu düşünüyorum ve kendimi mutsuz hissediyorum.
Sınıfta hiç kendi dengim arkadaşım yok, rehberlik beni çağırdı lakin ona bile anlatamadım. Ama birisi bana gelsen ciddi ciddi kanka sana ne oldu, nasıl hissediyorsun vs. sorsa cidden ağlarım. O kadar doldum. Ve bunu kimseye anlatamıyorum. En azından sizle paylaşmak istedim...
Ve hayır diyemiyorum, sınıfta acayip hiyeraşi var. Eğer ben ona hayır dersem onunla takılan arkadaşları da benimle konuşmayacak. İğce asosyal olacağım.
Kendimden iğce utanmaya başladım, işte tipin rezalet, kilon fazla dana mısın sen diye kendimi hep eleştiriyorum. Resmen sad editlerdeki gibi oldum.
Size sormak istediğim: Bir kavgada filan nasıl kendimi tutabilirim, yaşadığım tartışmayı nasıl aklımdan çıkarabilirim, nasıl hayır diyebilirim ve kendimi kendime nasıl sevdiririm?
Teşekkürler 😐

Mhg3436

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Muhammet Haktan Gelen
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
mhg3436
Steam
mhgkral
Twitter
Mhg3436
Facebook
Mhg3436
Discord
Mhg3436
Reddit
Mhg3436
PlayStation ID
Mhg3436
Steam ID
Epic Games
Mhg3436
Discord
Mhg3436
Twitch
Mhg3436
YouTube
@MuhammetHaktanGelen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle kendini olduğun gibi kabullen ondan sonra begenmedigin özelliklerini değiştirmeye calis
Hocam öyle demek basit ama aklımda hep kaset çalan gibi dönüp duruyor. Kontrol edemiyorum. Her boş vaktimde zihnim onu önüme getiriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Abidin
Gardaşım evvela şunu aklına sok belli ki yaşın biraz küçük ve yapın gereği de biraz fazla düşünceli naif ve kırılgansın önce şunu anla bu dünya da seni senden daha fazla sevebilecek kimse olamaz önce kendini sev şükretmeyi bil fiziksel özelliklerinden nefret edecek gibi olursan ayna karşısına geç ulan gözüm görüyo kulağım duyuyor elim kolum çok şükür tutuyor kimseye muhtaç değilim aç değilim açıkta değilim karnım tok gece kafamı koyabilecek bir yastığım üzerime örteceğim bir yorganım var de ve bunlara sahip olamayan milyonlarca insanın olduğunu fark et sen okulda ki iki itin çakalın sana yaptığı zorbalığa moralini bozarken sokakta acaba bugün hastanede mi yoksa cami de mi yatsam diye düşünen insanlar var kendini bu kadar değersiz küçük ve zayıf görme nerde çokluk orda ***luk demişler az arkadasın olsun öz arkadasın olsun hiç kafaya takma yok asosyalim yok kimse beni sevmiyo vs. diye değiştirebileceğin şeylere odaklan ki bahsettiğin çoğu şeyde değişir kilo verirsin spor yaparsın sağlıklı beslenirsin yeni hobiler edinirsin bir enstürman öğrenmek gibi vs. ve yeni ortamlara girdikce göreceksin ki sen kaliteli adama denk gelmemişsin millet sokakta soğuktan can veriyo başlarına bomba yağıyor can veriyor sen arkadaşsızlıktan mı ölecen 8 milyar insandan illa karsına cıkar iyi bir dost boş şeylere kafanı takma göz dolma meselesine gelecek olursakta özgüven eksikliğin var kendini istediğin şekilde değiştirirsen ve bunun yanında yeni ortamlara girip atılgan olursan ve bide yanına bir dövüş sporu eklersen bak bakim kimin gözü doluyo kavgadan sonra muhtemelen onu sana diyenlerin gözleri dolmuş olucak pataklandık diye unutma seni değerli kılacak olan sensin kimseyi kafaya takma şu 3 günlük dünya da az beklenti çok mutluluk.

Mhg3436

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Muhammet Haktan Gelen
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
mhg3436
Steam
mhgkral
Twitter
Mhg3436
Facebook
Mhg3436
Discord
Mhg3436
Reddit
Mhg3436
PlayStation ID
Mhg3436
Steam ID
Epic Games
Mhg3436
Discord
Mhg3436
Twitch
Mhg3436
YouTube
@MuhammetHaktanGelen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen git saygılı olmayı öğren sonra gel koçum benim. Hadi bakim. ** @capsızabidin

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,109
Üyeler
164,439
Son üye
zangfang
Top Bottom