Neler Yeni

Öneri CFG 73 ÖLÜ PİKSEL

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Beyler öncelikle selamın aleyküm size bir konu hakkında danışmak istiyorum ben mediamarktan cfg 73 aldım kutuyu açtırdım baktım ölü piksel hiçbişey yok 1 ay kullandıktan sonra bir tane ölü piksel oldu ama sadece siyah renklerde belli oluyo ve çok belirgin değil diğer renklerde yok sizce servise göndereyimmi. Servise giderse 27 inch yolluyolarmış yt de bir abinin videosunu izledim. 27

Yusuf55mi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Yusuf AYDIN
Beyler öncelikle selamın aleyküm size bir konu hakkında danışmak istiyorum ben mediamarktan cfg 73 aldım kutuyu açtırdım baktım ölü piksel hiçbişey yok 1 ay kullandıktan sonra bir tane ölü piksel oldu ama sadece siyah renklerde belli oluyo ve çok belirgin değil diğer renklerde yok sizce servise göndereyimmi. Servise giderse 27 inch yolluyolarmış yt de bir abinin videosunu izledim. 27
Hemen gönder servise ölü pixelin yayılma olasılığı var eğer ucuz bi monitör olsa gönderme derdim ama gönder çünkü öyle ucuz bir model değil cfg 73

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vallahi bakıcam ama daha 1 ay elimde kalıcak avm ler kapalı.Yada letgoda satma olasılığım var 1300 e satabilsem abdullah abinin incelediği 165 hz i alıcam yorumun için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,125
Üyeler
165,767
Son üye
erenmwg
Top Bottom