Neler Yeni

Chadwick Boseman hayatını kaybetti

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
"Black Panther" başrol oyuncusu Chadwick Boseman hayatını kaybetti ilk olarak 2016 yılında kanser teşhisi konuldu ve 4 yıl boyuca kanser ile mücadale etti fakat yenilgiye uğradı Öte yandan Boseman'ın hayatını kaybetmesine ilişkin ABD basınına açıklamada bulunan yapımcı Nicki Fioravante, Los Angeles'te yaşayan Boseman'ın hastalığının bir süredir 4. seviyeye ulaştığını ve son anlarını ailesiyle beraber geçirdiği belirtti.

açıkçası çok üzüldüm hiç beklemiyordum böyle bir şeyi :(

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Üzüldüm ve Tanımıyorum

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
"Black Panther" başrol oyuncusu Chadwick Boseman hayatını kaybetti ilk olarak 2016 yılında kanser teşhisi konuldu ve 4 yıl boyuca kanser ile mücadale etti fakat yenilgiye uğradı Öte yandan Boseman'ın hayatını kaybetmesine ilişkin ABD basınına açıklamada bulunan yapımcı Nicki Fioravante, Los Angeles'te yaşayan Boseman'ın hastalığının bir süredir 4. seviyeye ulaştığını ve son anlarını ailesiyle beraber geçirdiği belirtti.

Bende bu sabah haberlerde gördüm çok üzüldüm çok tatlı bir adamdı ve gençti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca black panther 2 de yeni oynayacak kişi kim olur bilmem ama Chadwick'in yerini tutamaz bence.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bu sabah haberlerde gördüm çok üzüldüm çok tatlı bir adamdı ve gençti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca black panther 2 de yeni oynayacak kişi kim olur bilmem ama Chadwick'in yerini tutamaz bence.
bende onu düşünmüştüm :(

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Tanımadığım için üzülmedim benim böyle bir huyum var ölen kişi yakınım olmadığı sürece üzülemiyorum örneğin kadın cinayetleri evet yapılan şey çok gaddarca ama yakınım olmadığı sürece üzülemiyorum.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kanserden ölmüş diye biliyorum, gerçekten beğendiğim ve kara panter rolüne yakıştırdığım bir oyuncu idi...
Genç yaşında bırakıp gitti halkını...
EglT0mhWoAALmBk.jpg

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Kanserden ölmüş diye biliyorum, gerçekten beğendiğim ve kara panter rolüne yakıştırdığım bir oyuncu idi...
Genç yaşında bırakıp gitti halkını...
Alıntıyı görüntüle
aynen kolon kanserinden ölmüş herhalde bende üzüldüm öyle çok sevdiğim bir karakter değildi fakat gerçekten çok üzüldüm :(

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

Çok değil 2-3 saate oyuncuyu tanımayan ergen kız/erkekler gelip YhA En SeVdiĞiM OyUnCu MiLeK PaNtEr yazacak ve ben yine dellenicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,182
Üyeler
166,896
Son üye
KahramanZOII
Top Bottom