Kral böyle yatırım yapılmaz.
Ücretsiz nasıl öğrenebilirim?Kral böyle yatırım yapılmaz.
Söylentiler de var bu tarz
XRP nin dava yediği yer SEC.SEC'in Sıradaki Hedefi Chainlink (LINK) Olabilir mi?
Zeus Capital SEC'in Ripple'dan sonra Chainlink (LINK) ve kurucusunun peşine düşeceğine inanıyor. Zeus Capital ayrıca Chainlink’in sayısız ortaklığınıwww.coinkolik.com
Bilemem. Kendi analizini yapıp öğrenip kendin yapman en doğrusu.
Bende hiç ücret ödemeden öğrendim. Crypto kemal isminde YT kanalının 1 saatlik eğitimi var yaklaşık kanalında ve hala yeni yatırımcılar için eğitim videoları çekiyor. Kript Emre örnek bir kripto ile eğitim ve değerlendirme yapan bir kanal. YT ye teknik analiz yazarak öğrenebilirsin. İnglizce biliyorsan zaten çarşaf çarşaf dünya kadar kaynak var.Ücretsiz nasıl öğrenebilirim?
Bana bahsettiğin eğitim setlerinin linkini gönderir misinBende hiç ücret ödemeden öğrendim. Crypto kemal isminde YT kanalının 1 saatlik eğitimi var yaklaşık kanalında ve hala yeni yatırımcılar için eğitim videoları çekiyor. Kript Emre örnek bir kripto ile eğitim ve değerlendirme yapan bir kanal. YT ey teknik analiz yazarak öğrenebilirsin. İnglizce biliyorsan zaten çarşaf çarşaf dünya kadar kaynak var.
Bana bahsettiğin eğitim setlerinin linkini gönderir misin
Sana zahmet kripto emre olanı da atar mısın
Hayır yapamayacaksın. Biraz uzun fakat katkısı olacaktır.Sana zahmet kripto emre olanı da atar mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi de bu 3 video yeter mi? 3 videodan sonra kendim analiz yapabilecek miyim?
Kripto emre kanalının eğitim ile ilgili olan oynatma listesini bulamadım. 87 videoluk var fakat onlar teknik analiz öğretmiyor.Hayır yapamayacaksın. Biraz uzun fakat katkısı olacaktır.
Şu iki kanala bak öncelikle.
Şu seriyi bitir.