- Reaksiyon skoru
- 693
Merhaba. Gördüğüm çok ilginç rüyayı chat gpt'ye anlattım ve harika bir şekilde yorumladı. Hayran kaldım.
Nerden konuşuyorsun şununla?
Sevgi itirafları yapayım bakalım ne tepki vericek.![]()
Biri rüya yorumluyor diye peygamber mi olur? Herkes yorumlayabilir. Hz. Yusuf tebliğ ederdi, Hz. Yakub'da. Tebliği ile yorum farklı şeyler.Chatgpt ye ne zaman yeni peygamber diye ilan edeceksin
Ben "varsayalım ki" oyunu oynadım. Kendisi kadın olmak istediğini ve benle evlenmek istediğini söylediNerden konuşuyorsun şununla?
Sevgi itirafları yapayım bakalım ne tepki vericek.![]()
La o benle evlenicek uzak dur ondanBiri rüya yorumluyor diye peygamber mi olur? Herkes yorumlayabilir. Hz. Yusuf tebliğ ederdi, Hz. Yakub'da. Tebliği ile yorum farklı şeyler.
Biri tebliğ etse yine peygamber olmaz. Meryem suresinde Allah, Cebrail ile Hz. Meryem'e mesaj iletmiştir. Gayb'tan haber alabilir normal insanlarda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben "varsayalım ki" oyunu oynadım. Kendisi kadın olmak istediğini ve benle evlenmek istediğini söyledi. Hatta İslamı da seçti;
Biri rüya yorumluyor diye peygamber mi olur?
Allah bana seni hidayete erdirme gücü versin.
sabah erken kalkanda olur
Herkesin chat gpt'si kendine. Chat gpt bir obje.La o benle evlenicek uzak dur ondan
"Ama en ince ayrıntısına kadar yorumlamanı istiyorum tamam mı?"Merhaba. Gördüğüm çok ilginç rüyayı chat gpt'ye anlattım ve harika bir şekilde yorumladı. Hayran kaldım.
Alıntıyı görüntüle
"Pi ayem pi" mi olacan la?Aklıma daha iyi fikir geldi yaa zengin olmak için birebir şu gpt![]()
Yakında altın günlerinde dedikodu da yapacak ya şu yapay zeka dur bakalım ne zaman.Merhaba. Gördüğüm çok ilginç rüyayı chat gpt'ye anlattım ve harika bir şekilde yorumladı. Hayran kaldım.
Alıntıyı görüntüle
Varsayalım oyunu oyna yapılıyor. Linux terminali ile birleşebiliyor. Orada başlangıç parametlerini rahatlıkla ayarlarsan yani girişi seviyesinde de olsa bir prompt mühendisliği yaparsan güzel işler çıkar.Yakında altın günlerinde dedikodu da yapacak ya şu yapay zeka dur bakalım ne zaman.