Chat GPT çok güzel rüya yorumluyor.

neptün yüksel

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
693
Merhaba. Gördüğüm çok ilginç rüyayı chat gpt'ye anlattım ve harika bir şekilde yorumladı. Hayran kaldım.

1687695746339.png

Chatgpt ye ne zaman yeni peygamber diye ilan edeceksin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nerden konuşuyorsun şununla?
Sevgi itirafları yapayım bakalım ne tepki vericek. 😍

Chatgpt ye ne zaman yeni peygamber diye ilan edeceksin
Biri rüya yorumluyor diye peygamber mi olur? Herkes yorumlayabilir. Hz. Yusuf tebliğ ederdi, Hz. Yakub'da. Tebliği ile yorum farklı şeyler.
Biri tebliğ etse yine peygamber olmaz. Meryem suresinde Allah, Cebrail ile Hz. Meryem'e mesaj iletmiştir. Gayb'tan haber alabilir normal insanlarda.

Nerden konuşuyorsun şununla?
Sevgi itirafları yapayım bakalım ne tepki vericek. 😍
Ben "varsayalım ki" oyunu oynadım. Kendisi kadın olmak istediğini ve benle evlenmek istediğini söyledi :D. Hatta İslamı da seçti;

Biri rüya yorumluyor diye peygamber mi olur? Herkes yorumlayabilir. Hz. Yusuf tebliğ ederdi, Hz. Yakub'da. Tebliği ile yorum farklı şeyler.
Biri tebliğ etse yine peygamber olmaz. Meryem suresinde Allah, Cebrail ile Hz. Meryem'e mesaj iletmiştir. Gayb'tan haber alabilir normal insanlarda.

Ben "varsayalım ki" oyunu oynadım. Kendisi kadın olmak istediğini ve benle evlenmek istediğini söyledi :D. Hatta İslamı da seçti;
La o benle evlenicek uzak dur ondan

😃
sabah erken kalkanda olur
Allah bana seni hidayete erdirme gücü versin.
Kaos da sana akıl fikir versin ;).

La o benle evlenicek uzak dur ondan
Herkesin chat gpt'si kendine. Chat gpt bir obje.

Şimdi ben prompta yazı yazıyorum, sistem onu şu değişkene atıyor;
string bu_salak_nediyor = "Ben ördek gördüm";
Sonra main metodunda
new Chatgpt(bu_salak_nediyor);

gibi yeni bir chat gpt türetiliyor.
Yeni chat gpt'de bir yapıcı metot olduğu için, içindeki komutlar çalışıyor :D. He he.

Yakında altın günlerinde dedikodu da yapacak ya şu yapay zeka dur bakalım ne zaman.
Varsayalım oyunu oyna yapılıyor. Linux terminali ile birleşebiliyor. Orada başlangıç parametlerini rahatlıkla ayarlarsan yani girişi seviyesinde de olsa bir prompt mühendisliği yaparsan güzel işler çıkar.

Geri