50-70 k arası bütçeye emulasyon ağırlıklı sistem

Ps3 ün kendisi de sürekli bozulan bir konsol zaten. 3 tane ps3 patladı elimde, ben de emulator ile oynarım diye umutluydum açıkçası. Neyse sağlık olsun. Bahsettiğiniz parçaların fiyatı çok uçuk hocam ya, ben itopyadan ya da benzeri bir siteden toplatıp montaj yapacaktım da o şekilde çok saçma fiyatlara denk geliyor maalesef. O yüzden ya hazır sistem ya da laptoplar, steam deck gibi bir şeye yönelmeye karar verdim. Var mıdır başka tavsiyeniz?
İtopya 1-2 yıldır vatandan bile kazık. Ben imzadakini 74e aldım temmuz sonu gaming gecesinde. Sen de şu an max 80e alabilirsin. Ssdyi 2 değil 1tb ,anakartı wifi vs olmayan daha düşük b650'li falan alırsın. Bu parayla sakın 5070 falan alma. 5070ti al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim yazımdan dolayı rpcs3 emülatöründen vazgeçtiysen işlemcini daha düşük tutup da 5070ti alabilirsin.

İtopya 1-2 yıldır vatandan bile kazık. Ben imzadakini 74e aldım temmuz sonu gaming gecesinde. Sen de şu an max 80e alabilirsin. Ssdyi 2 değil 1tb ,anakartı wifi vs olmayan daha düşük b650'li falan alırsın. Bu parayla sakın 5070 falan alma. 5070ti al.

Benim yazımdan dolayı rpcs3 emülatöründen vazgeçtiysen işlemcini daha düşük tutup da 5070ti alabilirsin.

Tamamdır aklımda bulundurucam dediklerinizi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri