malwarebytes ile yaptım bişey bulmadı ama sanki oyunda biraz fps düştüKendi sitesindense sanmıyorum
Rahat olmak için tarama yapabilirsin.
aga ylaan yok gta 5 te kullandım ama sadece 500k cık attım arabaya param yetmiyodu sonra sildim ztnkendi sitesi ise virüslü değil zaten silmene gerek yok ama online oyunlarda kullanma
Oyun dosyalarına birşeyler ekliyor ya belki ondandırmalwarebytes ile yaptım bişey bulmadı ama sanki oyunda biraz fps düştü
online oyunlarda pek bir işe yaramıyorkendi sitesi ise virüslü değil zaten silmene gerek yok ama online oyunlarda kullanma
gta online da para hilesi ve level oluyor level basmadım paracıktanda 500k cık bastım 2m para vardı 2.5 e araba aldımonline oyunlarda pek bir işe yaramıyor
yani para değeri arttırmak için falan
sadece belirli işlemler ile bazı hileler yapılabiliyor mesela metin 2 saldırı botu falan yapılabiliyordu bi aralar
gta onlinede işe yarıyor hocam yanlış bilgilendirmeonline oyunlarda pek bir işe yaramıyor
yani para değeri arttırmak için falan
sadece belirli işlemler ile bazı hileler yapılabiliyor mesela metin 2 saldırı botu falan yapılabiliyordu bi aralar
yani örnek veriyorum çalışanlar da vardırgta online da para hilesi ve level oluyor level basmadım paracıktanda 500k cık bastım 2m para vardı 2.5 e araba aldım
500k mı 500k için indirmeye üşenilir hocamgta online da para hilesi ve level oluyor level basmadım paracıktanda 500k cık bastım 2m para vardı 2.5 e araba aldım
gta onlinede işe yarıyor hocam yanlış bilgilendirme
yani örnek veriyorum çalışanlar da vardır
aga oyuna giriyorum ufacık miktar para için zaten missiona girene kadar 5dk bekliyorum şu loading uzun sürmese çok güzel oyun gayette kasılır ama 10k paracık için yarım saat uğraşıyorsun500k mı 500k için indirmeye üşenilir hocam