Cheat engine indirdim virüs bulaşmış mıdır?

happy

Cezalı
80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
963
cheat engine indirdim kendi sitesinden sonra hmn sildim ztn virüs bulaşmış mıdır çünkü oyunda 1 tık fps düştü gibi

Kendi sitesindense sanmıyorum
Rahat olmak için tarama yapabilirsin.

Kendi sitesindense sanmıyorum
Rahat olmak için tarama yapabilirsin.
malwarebytes ile yaptım bişey bulmadı ama sanki oyunda biraz fps düştü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendi sitesi ise virüslü değil zaten silmene gerek yok ama online oyunlarda kullanma
aga ylaan yok gta 5 te kullandım ama sadece 500k cık attım arabaya param yetmiyodu sonra sildim ztn

kendi sitesi ise virüslü değil zaten silmene gerek yok ama online oyunlarda kullanma
online oyunlarda pek bir işe yaramıyor
yani para değeri arttırmak için falan
sadece belirli işlemler ile bazı hileler yapılabiliyor mesela metin 2 saldırı botu falan yapılabiliyordu bi aralar

Not: bazı oyunlarda yapılır ben kullanmadım bilmiyorum o yüzden

sadece belirli işlemler ile bazı hileler yapılabiliyor mesela metin 2 saldırı botu falan yapılabiliyordu bi aralar
gta online da para hilesi ve level oluyor level basmadım paracıktanda 500k cık bastım 2m para vardı 2.5 e araba aldım

gta onlinede işe yarıyor hocam yanlış bilgilendirme

gta online da para hilesi ve level oluyor level basmadım paracıktanda 500k cık bastım 2m para vardı 2.5 e araba aldım
500k mı 500k için indirmeye üşenilir hocam

500k mı 500k için indirmeye üşenilir hocam
aga oyuna giriyorum ufacık miktar para için zaten missiona girene kadar 5dk bekliyorum şu loading uzun sürmese çok güzel oyun gayette kasılır ama 10k paracık için yarım saat uğraşıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,688
Üyeler
188,797
Son üye
anilT1
Geri