Kaspersky diye bir virüs koruyucu var ordan tarama yapın bence birdeArkadaşlar cheat Engine virüslü bir programı? Defenderı kapatıp indirdikten sonra tekrar actim ve cheat Engine i sildim. Virüs kalmış olma ihtimali nedir. Defender bulmadı ama. Kendi sitesinden indirdim bir de.
Ya kullanan çok tanıdığım vs var. Hiçbiri sorun yasamadi su an bende bir sorun yaşamıyorum defender da bulmadı. Ama cheat Engine i virüs olarak algıladı otomatikman. Ama o herkeste öyleymiş zaten. Dediğim gibi cheat engine viruslumu degilmi? Kullanan vardır illakiKaspersky diye bir virüs koruyucu var ordan tarama yapın bence birde
Düzgün bir yerden indirdiysen değilYa kullanan çok tanıdığım vs var. Hiçbiri sorun yasamadi su an bende bir sorun yaşamıyorum defender da bulmadı. Ama cheat Engine i virüs olarak algıladı otomatikman. Ama o herkeste öyleymiş zaten. Dediğim gibi cheat engine viruslumu degilmi? Kullanan vardır illaki
Değil o zaman Program hile olduğu için virüs olarak algılarKendi sitesinden indirdim hocam
Başka sitelerden asla indirmiyorum bu yüzden başım çok yandı. Teşekkür ederim hocam icimi rahatlattinizProgram hile için olduğundan virüs gibi algılanabilir ama değil. Kendi sitesinden indirdiyseniz sıkıntı yok başka sitelerden indirmeyin