Neler Yeni

Cheat Engine Yüklenmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
King
Arkadaşlar yüklüyorum ardından çalıştıra basına böyle bir uyarı veriyor 'Windows belirtilen aygıta,yola ve dosyaya erişemedi, öğeye erişmek için gerekli izinleriniz olmayabilir.' bunu nasıl çözebilirim?

PlaNT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hayır ki
Nereden yükledin gezginlerden yükle başka yerden yüklediysen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde defender givi bütün antivirüsler cheat engine'i virüs görür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
King
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi sitesinden ayrıca gezginlerdende yükledim aynı şeyi veriyor

Sfb32

80+
Anti virüsler otomatik olarak sildiği için. Tüm anti virüsleri kapat sonra bir daha indir.

BuraKaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Burak Kaya
Arkadaşlar yüklüyorum ardından çalıştıra basına böyle bir uyarı veriyor 'Windows belirtilen aygıta,yola ve dosyaya erişemedi, öğeye erişmek için gerekli izinleriniz olmayabilir.' bunu nasıl çözebilirim?
kanka bunu ben nasıl çözdüm biliyomusun antivirüs yoksa yükle varsada devre dısı bırak ben öyle yaptım valla

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
King
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka bunu ben nasıl çözdüm biliyomusun antivirüs yoksa yükle varsada devre dısı bırak ben öyle yaptım valla
Bende hiçbir antivirüs programı kurulu değil neleri kapatmam gerekli?

BeKo'O

80+ Silver
Anti-virüsleri devre dışı bırak düzelecektir. Hangi oyun için kullanacaksınız hocam?

DaDsNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Hakan Çetin
Cheat Engine hassas dosyalara eriştiği için antivirüsler erişmesine izin vermez ve siler. Antivirüsü kapatın veya Cheat Engine'i istisna uygulamaya alın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
King
Cheat Engine hassas dosyalara eriştiği için antivirüsler erişmesine izin vermez ve siler. Antivirüsü kapatın veya Cheat Engine'i istisna uygulamaya alın.
Nasıl alıcam?

Anti-virüsleri devre dışı bırak düzelecektir. Hangi oyun için kullanacaksınız hocam?
ets2

kur kanka antivirüsü avast felan kurabilirsin kurduktan sonra devre dısı bırak yeniden indir dene bi
nASIL DEVRE DIŞI BIRAKACAĞIM?

Sfb32

80+
kur kanka antivirüsü avast felan kurabilirsin kurduktan sonra devre dısı bırak yeniden indir dene bi
Bilgisizlik işte. Kardeşim defender kapat ondan sonra indir.
  1. Başlat düğmesi > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Güvenliği ve ardından Güvenlik duvarı ve ağ koruması'nı seçin. Windows Güvenliği ayarlarını açma.
  2. Bir ağ profili seçin.
  3. Microsoft Defender Güvenlik Duvarı altındaki ayarı Açık durumuna getirin. ...
  4. Kapatmak için, ayarı Kapalı olarak değiştirin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
King
  1. Başlat düğmesi > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Güvenliği ve ardından Güvenlik duvarı ve ağ koruması'nı seçin. Windows Güvenliği ayarlarını açma.
  2. Bir ağ profili seçin.
  3. Microsoft Defender Güvenlik Duvarı altındaki ayarı Açık durumuna getirin. ...
Sağol kardeşim oldu :)

ByHamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Hamza Demirhan
  2. Bir ağ profili seçin.
Bilmiyor olabilir neden aşşağılama gereği duydun windows defender kapatmak çok bilge işimi egolu

Top Bottom