Neler Yeni

Cherry MX L.P Speed Switch vs Razer Green Switch

Pair

80+ Bronze
Selamlar, şu anda indirimde olan 2 klavye buldum itopya ve incehesap üzerinde valorant oyuncusuyum fps için hangi klavye daha uygundur? 1. Klavye vs 2. Klavye

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,207
İsim
Murat Orhan
Selamlar, şu anda indirimde olan 2 klavye buldum itopya ve incehesap üzerinde valorant oyuncusuyum fps için hangi klavye daha uygundur? 1. Klavye vs 2. Klavye
Corsair iyi eyvallah ama razer denince akan sular durur. Razer de kawasaki gibi bir marka yıllarca kullanılır. o yüzden razer

• Beğen
Reaksiyonlar: Pair

Pair

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Corsair iyi eyvallah ama razer denince akan sular durur. Razer de kawasaki gibi bir marka yıllarca kullanılır. o yüzden razer
Peki şöyle sorayım razer'ın switchlerini vesaire hiç görmedim hangi switche daha çok benziyor olabilir mx serisinden? Mavi, Kırmızı vesaire

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,207
İsim
Murat Orhan
Yeşil:Mavi diyebilirim

• Beğen

-cN4

80+ Bronze
Cherry MX.
Razer'in green switchleri clickli.
Basta sesi güzel gelebilir, fakat bir yerden sonra "yeter daaaa..." seviyesine geliyor.
Benim klavyemde clickli olduğu için (tabi tek sebep bu değil) Steelseries Apex Pro aldım.
Ama bence Corsair klavye daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ki Valorant'ta biliyorsunuz ki skiller var.
Bu yüzden hızda çok önemli.

• Beğen
Top Bottom