Neler Yeni

Chery tiggo 8 pro alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cristiano ronaldo
Chery tiggo 8 pro alınır mı? chery araçlar ortadan ikiye bölünüyor diye duymuştum bu doğrumu tiggo 8 pro da yarıya bölünürmü artı ve eksiler nelerdir bunları yazarsanız sevinirim en çıkartıp ve eksilerini

Receb İvedik

80+ Bronze
Chery tiggo 8 pro alınır mı? chery araçlar ortadan ikiye bölünüyor diye duymuştum bu doğrumu tiggo 8 pro da yarıya bölünürmü artı ve eksiler nelerdir bunları yazarsanız sevinirim en çıkartıp ve eksilerini
yarıya bölünür mü derken anlamadım . çok yakıyor diyorlar tek bildiğim eksisi bu

Mert

80+ Silver
2. El piyasası güçlü değil, yedek parça yok, çok yakıyor. Bunun haricinde araçlar iyi duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cristiano ronaldo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yarıya bölünür mü derken anlamadım . çok yakıyor diyorlar tek bildiğim eksisi bu
Yanı hocam bütün ekmek düşünün ortadan ikiye bölünüyor yani iki tane ekmek oluyor küçük küçük yakması önemsiz artıları ne peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. El piyasası güçlü değil, yedek parça yok, çok yakıyor. Bunun haricinde araçlar iyi duruyor.
Satma gibi amacımız yok yedek parça bi şekilde hallederiz

Maethril_

80+ Bronze
Yanı hocam bütün ekmek düşünün ortadan ikiye bölünüyor yani iki tane ekmek oluyor küçük küçük yakması önemsiz artıları ne peki

Parasına göre görünüş , malzeme kalitesi , premium hissi olarak daha iyi. Lakin ilerisi belirsiz biraz kumar işi.

Mert

80+ Silver

Bir şekilde halledemezsin, servis dahi getiremiyor şu an. Geçenlerde 2 aydan uzun süredir parça bekleyen birinin paylaşımını gördüm.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,289
İsim
uwu
araç güzel çok yakıyor diyenler o motor için normal ama rahatsız olursan lpg taktır

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
100 bin daha ekle cupra formentor al 100k km de 240 bin TL daha ucuza geliyor benzin parasıyla

Maethril_

80+ Bronze
Cupra 2 ye yakın arada çok fark var yoksa tabii ki cupra.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cristiano ronaldo
Arkadaşlar aynı fiyata sıfır tiggo 7 pro mu omoda 5 mi ikiside comfort paket sizce hangisi

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,687
İsim
Yavuz
Tiggo 8 güzel büyük biraz. Tiggo 7 gayet güzel piyasadaki çok satılan suv araçlar gibi. Omoda 5 sportif alçak tavan spor koltukları var. Adamı sarıyor. Omoda 5 kullanıyorum güzel araba eksisi yakıt ama herkes lpg takmaya başladı araçlara.

Top Bottom