Chery tiggo 8 pro alınır mı?

Reaksiyon skoru
13
Chery tiggo 8 pro alınır mı? chery araçlar ortadan ikiye bölünüyor diye duymuştum bu doğrumu tiggo 8 pro da yarıya bölünürmü artı ve eksiler nelerdir bunları yazarsanız sevinirim en çıkartıp ve eksilerini

Chery tiggo 8 pro alınır mı? chery araçlar ortadan ikiye bölünüyor diye duymuştum bu doğrumu tiggo 8 pro da yarıya bölünürmü artı ve eksiler nelerdir bunları yazarsanız sevinirim en çıkartıp ve eksilerini
yarıya bölünür mü derken anlamadım . çok yakıyor diyorlar tek bildiğim eksisi bu

2. El piyasası güçlü değil, yedek parça yok, çok yakıyor. Bunun haricinde araçlar iyi duruyor.

yarıya bölünür mü derken anlamadım . çok yakıyor diyorlar tek bildiğim eksisi bu
Yanı hocam bütün ekmek düşünün ortadan ikiye bölünüyor yani iki tane ekmek oluyor küçük küçük yakması önemsiz artıları ne peki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2. El piyasası güçlü değil, yedek parça yok, çok yakıyor. Bunun haricinde araçlar iyi duruyor.
Satma gibi amacımız yok yedek parça bi şekilde hallederiz

Yanı hocam bütün ekmek düşünün ortadan ikiye bölünüyor yani iki tane ekmek oluyor küçük küçük yakması önemsiz artıları ne peki

Parasına göre görünüş , malzeme kalitesi , premium hissi olarak daha iyi. Lakin ilerisi belirsiz biraz kumar işi.

Bir şekilde halledemezsin, servis dahi getiremiyor şu an. Geçenlerde 2 aydan uzun süredir parça bekleyen birinin paylaşımını gördüm.

araç güzel çok yakıyor diyenler o motor için normal ama rahatsız olursan lpg taktır

100 bin daha ekle cupra formentor al 100k km de 240 bin TL daha ucuza geliyor benzin parasıyla

Arkadaşlar aynı fiyata sıfır tiggo 7 pro mu omoda 5 mi ikiside comfort paket sizce hangisi

Tiggo 8 güzel büyük biraz. Tiggo 7 gayet güzel piyasadaki çok satılan suv araçlar gibi. Omoda 5 sportif alçak tavan spor koltukları var. Adamı sarıyor. Omoda 5 kullanıyorum güzel araba eksisi yakıt ama herkes lpg takmaya başladı araçlara.

Geri