yasal değil demişler sadece. Yasaklamamışlar. Zaten çin çıkışlı
9:10 dan sonrasini izler misin
Yakında da kurduğum basit rig'in tanıtımını yapacağım. Biraz gecikecek ama, arsalar geç oluşuyor.Nasıl farmlayacağımıza dair bir konu veya video var mı tam olarak anlayamadım. Olmadı 4TB HDD alıp bu işe başlayalım.
Şu an Türkiye çok etkilenmedi dostum yavaştan fiyatlar artmaya başlayacak alacaksan şimdi al.Ya arkadaş Ekran kartı alalım dedik alamadık.
Series S alalım dedik onda da alan yetersiz. HDD fiyatları pahalandı. Yok arkadaş yok!
Aynen öyle.Şu an Türkiye çok etkilenmedi dostum yavaştan fiyatlar artmaya başlayacak alacaksan şimdi al.
Bu plotlar 1Gb RAM ve 14 yıllık athlon X2 işlemci ile SSD olmadan oluşur mu?genel olarak anlattım.Chia Coin Farming/Mining Nasıl Yapılır? #Depolama İle Para Kazanmak
Donanım alanında araştırma ve inceleme yazıları yazarak sizlere doğru bir şekilde kılavuz olmaya çalışıyoruz. Donanım Kılavuzum.donanimkilavuzumm.blogspot.com
Ram ve thread gerekiyor.Bu plotlar 1Gb RAM ve 14 yıllık athlon X2 işlemci ile SSD olmadan oluşur mu?
Evet.Ya da plotları 9600K ve 16GB RAM ve SSD olan bilgisayarımda hızlıca oluşturup kazım işine yukarıda dediğim zayıf sistemle devam edebilir miyim?