Neler Yeni

CHİA coin kazımı için yardıma ihtiyacımız var

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Ben resmi poolu bekliyeceğim çünkü senin karın hpoolun insafına kalmış bazıları ödeme alamıyor felan ve resmi poola geçince tekrar plot yapman gerekecek ve bu bayağı uğraştıracak yani direk sıfırdan resmi pooldan başlayacağım ben ama istiyosan yapabilirsin şimdi
Hpool ödeme yapıyor. Sıkıntı yok. Destekte sıkıntı yaşanabiliyor.
Ayrıca resmi havuz da 1 adet ve chia'nın kendi yaptığı havuz olmayacak. Birden çok onaylı havuzlar oalcak eth'deki gibi. Beklerseniz daha büyük alanlarla girmeniz gerekecek çünkü zorluk gitgide artıyor ve duracak gibi gözükmüyor. Haberiniz olsun.

HAYALETT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
oğuzhan demirhan
birde suan etrafda bu ıse gırme dıyenler olmaya basladı agın buyumesınden dolayı ne amacla denılıyor bu da tartısılır ben en basından berı takıp eden bırısıyım pastayı bolusmek ıstemeyenler cıkmaya basladı kucuk yatırımcıları ısın ıcıne sokmak ıstemıyorlar hpool 0.2 chıa mınımum odeme ıstıyorken sua n 0.1 dusurdu pazar cıktıgı ıcın kendınce onlem alıyor suan 10 tb 0.1 chıa ortalama 30 gunde cıkarıyor ortalama degıskenlıkler tabı kı var ama pastayı bolusmek ıstemeyenler turemeye basladı

samet4747

80+ Platinum
birde suan etrafda bu ıse gırme dıyenler olmaya basladı agın buyumesınden dolayı ne amacla denılıyor bu da tartısılır ben en basından berı takıp eden bırısıyım pastayı bolusmek ıstemeyenler cıkmaya basladı kucuk yatırımcıları ısın ıcıne sokmak ıstemıyorlar hpool 0.2 chıa mınımum odeme ıstıyorken sua n 0.1 dusurdu pazar cıktıgı ıcın kendınce onlem alıyor suan 10 tb 0.1 chıa ortalama 30 gunde cıkarıyor ortalama degıskenlıkler tabı kı var ama pastayı bolusmek ıstemeyenler turemeye basladı
Bu dediğin beni işi yapmaya sürükledi

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Evet biz kimse gelmesin diye yapıyoruz. 3TB'lık adamı daha deneyimin olmadan yönlendir sen. Vebali büyük haberin olsun.

HAYALETT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
oğuzhan demirhan
Bu dediğin beni işi yapmaya sürükledi
surecı en basından takıp edıyorum en basında hard dısk alsaydım suan paramı cekmsıtım bu ıse gırıceksen konuyu arastırcan oyle gırıcen yok ag buyuyor yo su bu dıyenler o kadar cogaldıkı bunu dıyen ıkı gun sonra vıdeo atıp su kadar surede sunu cektım vıdeoalrı atıyor mılletde ızlıyor ekran kartları yukselmeden once fıyatları herkesn ıcınden sunu demıstır suan kı aklım olsaydı 10 tane kart alıp kenara atsaydık suan guzel para kazanırdık aynı mevzuya doncek ıs o yzuden rısk her zman vardır benımkı yatırım tavsıyesı degıl ama rıskı sevıyorsan o para senın ıcın sorun degılse promlem yoktur
Evet biz kimse gelmesin diye yapıyoruz. 3TB'lık adamı daha deneyimin olmadan yönlendir sen. Vebali büyük haberin olsun.
ben bır yere yonlendırmıyorum ne demek ıstedıgımı anlamaya calıs

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
surecı en basından takıp edıyorum en basında hard dısk alsaydım suan paramı cekmsıtım bu ıse gırıceksen konuyu arastırcan oyle gırıcen yok ag buyuyor yo su bu dıyenler o kadar cogaldıkı bunu dıyen ıkı gun sonra vıdeo atıp su kadar surede sunu cektım vıdeoalrı atıyor mılletde ızlıyor ekran kartları yukselmeden once fıyatları herkesn ıcınden sunu demıstır suan kı aklım olsaydı 10 tane kart alıp kenara atsaydık suan guzel para kazanırdık aynı mevzuya doncek ıs o yzuden rısk her zman vardır benımkı yatırım tavsıyesı degıl ama rıskı sevıyorsan o para senın ıcın sorun degılse promlem yoktur

ben bır yere yonlendırmıyorum ne demek ıstedıgımı anlamaya calıs
Bende 1 ay önce başlasaydı on binlerce dolarım vardı. Bunlar yapsam etsem işi değil. Yanlış yönlendiriyorsun.
Madem çok biliyorsun al 3TB sıfır HDD 1 aya 200tl çek.

samet4747

80+ Platinum
14 tb ile girsek?

Top Bottom