Neler Yeni

Çözüldü✓ chipsetten padleri çıkartıp macun sürdüm ama yetmedi

ResMend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
serhat
1mm muhtemelen bir problem yaratmaz ancak forumda yeni konu açabilirsiniz bu konu ile ilgili bazen fazla baskı yaptığında da problemler oluşabiliyor özellikle laptop anakartlarında.
thermal grizzly'nin mk değeri 8W/mk ancak Arctic mx-4 macunun bile mk değeri 8.5 civarıyken thermalrightın 12,8mk olma ihtimali bana pek mantıklı gelmiyor, muhtemelen birbirlerine çok yakın değerler vereceklerdir, ancak dayanıklılık bakımından thermal grizzly öneririm yukarıda yazdığım hd 7790 ekran kartının pad'lerini yaklaşık 3 4 sene önce değiştirmiştim yan bilgisayarda kullanıyorum hala bir problem yaşamadım, arada bir macununu değiştiriyorum o kadar.
teşekkür ederim yardım için

ResMend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
serhat
evet thermalright'ın ürünlerini bende beğeniyorum alabilirsiniz, biraz daha bütçeniz varsa thermal grizzly'ye de bakın derim https://www.trendyol.com/thermal-gr...m-p-312185326?boutiqueId=61&merchantId=473389
1.0mm fazla belki yüksek gelebilir, internette laptopunuz için yazılanlara bakmanızı tavsiye ederim mutlaka termal pad ile alakalı birşeyler yazılmıştır yabancı forumları kontrol edin.
hocam son kara olarak https://www.hepsiburada.com/arctic-...49FK?magaza=Jumbum&url_src=and-product-detail bu ürünü almayı düşünüyorum. Birde bir kaç kişiye daha sordum termal puttu al dediler ama onun uygulaması ve bulması zor bir ürün oldunu öğrendim son karar olarak bu termal ped almaya karar verdim varmıdır bir mahsuru

Strangersupuk

80+ Bronze
hocam son kara olarak https://www.hepsiburada.com/arctic-...49FK?magaza=Jumbum&url_src=and-product-detail bu ürünü almayı düşünüyorum. Birde bir kaç kişiye daha sordum termal puttu al dediler ama onun uygulaması ve bulması zor bir ürün oldunu öğrendim son karar olarak bu termal ped almaya karar verdim varmıdır bir mahsuru
Hocam gayet iyi, diğerleri de kötü değil zaten boyutu tüm entegreleri kaplamaya yeterliyse ve bütçenize hangisi daha uygunsa 0.5mm olanını alabilirsiniz W değerleri çoğu markada gerçeği yansıtmıyor.
Bu arada söylemek aklıma gelmemiş eğer boşluk kalırsa iki tane kare kesip üst üste koyabilirsiniz.
0.5mm+0.5mm=1mm şeklinde ancak zaten çoğu laptopta 0.5mm kullanılıyor bu yüzden 0.5mm alıp önce 0.5mm yapıştırıp ısı değerlerini vs gözlemleyin.

Son düzenleme:

ResMend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
serhat
Hocam gayet iyi, diğerleri de kötü değil zaten boyutu tüm entegreleri kaplamaya yeterliyse ve bütçenize hangisi daha uygunsa 0.5mm olanını alabilirsiniz W değerleri çoğu markada gerçeği yansıtmıyor.
Bu arada söylemek aklıma gelmemiş eğer boşluk kalırsa iki tane kare kesip üst üste koyabilirsiniz.
0.5mm+0.5mm=1mm şeklinde ancak zaten çoğu laptopta 0.5mm kullanılıyor bu yüzden 0.5mm alıp önce 0.5mm yapıştırıp ısı değerlerini vs gözlemleyin
hocam gerçekten çok sağol çok yardımcı oldun bir şeye ihtiyacın olursa veya bir sorun olursa lütfen sormaktan istemekten çekinme elimden geldince yardım etmeye çalışırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,035,664
Üyeler
164,176
Son üye
beoise
Top Bottom