Neler Yeni

CHP Bolu Belediye Başkanı Özcan: Yabancı uyruklulardan 10 kat fazla su faturası ücreti alınacak

ters ə

80+
Bolu'da yaşayan yabancı uyruklu kişilerden 10 kat daha fazla su faturası ücretinin alınması planlanıyor.

CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yardımı kesmelerine rağmen yabancı uyrukluların Bolu'dan gitmediğini ifade ederek, "Arkadaş, yardımı kesiyorsun gitmiyorlar. 'İş yeri ruhsatı vermiyorum' diyorsun gitmiyorlar. Biz yeni önlemler almaya karar verdik" dedi.

'Türk vatandaşıyla yabancı uyruklu vatandaş aynı fiyattan suyu kullanamayacak'​

Haftaya gerçekleşecek belediye meclisi toplantısında durumu değerlendireceklerini söyleyen Özcan, "Yabancı uyruklu kim varsa abonemiz olan, su fiyatlarına, katı atık ücretlerine başta olmak üzere bazı ücretlerde 10 kat zam yapacağız. Türk vatandaşıyla yabancı uyruklu vatandaş aynı fiyattan suyu kullanamayacak. 10 kat suya, 10 kat katı atık vergisi ücretine zam yapacağız" açıklamasında bulundu.

Yabancı uyruklu kişilerin gitmelerini istediklerini söyleyen Özcan, şöyle devam etti:
"Bunu niye yapıyoruz? Gitsinler istiyoruz. Bu misafirlik uzadı. Benim elimde yetki yok ki zorla, zabıtayla şehrin dışına bırakıp koyayım. Bir ara sınırlar açıldığında biz otobüsleri ücretsiz yapıp insan gönderdik. Şimdi de göndermeye hazırız. Gönderelim gitsin."

Zammın bütün yabancı uyruklu kişileri kapsayacağını açıklayan Özcan, haftaya gerçekleştirilecek olan belediye meclisi toplantısında bu kararı alacaklarını belirterek, "Gitsinler dava açsınlar. Ben hukukçuyum. Aldığım kararın gerekçesini de sebebini de söylüyorum. Biliyorum ki bu açıklamamdan sonra birileri hakkımda suç duyurusunda bulunacak. Gene çıkıp birileri insan haklarından bahsedecek, bana 'faşist' diyecek. Hiç umurumda değil" diye konuştu.
Kaynak ;
Belediye başkanı hakkında soruşturma başlatılmış !

Son düzenleme:

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Can-ı gönülden inanıyorum bunu yapacaklarına. !

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bolu'da yaşayan yabancı uyruklu kişilerden 10 kat daha fazla su faturası ücretinin alınması planlanıyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yardımı kesmelerine rağmen yabancı uyrukluların Bolu'dan gitmediğini ifade ederek, "Arkadaş, yardımı kesiyorsun gitmiyorlar. 'İş yeri ruhsatı vermiyorum' diyorsun gitmiyorlar. Biz yeni önlemler almaya karar verdik" dedi.

Haftaya gerçekleşecek belediye meclisi toplantısında durumu değerlendireceklerini söyleyen Özcan, "Yabancı uyruklu kim varsa abonemiz olan, su fiyatlarına, katı atık ücretlerine başta olmak üzere bazı ücretlerde 10 kat zam yapacağız. Türk vatandaşıyla yabancı uyruklu vatandaş aynı fiyattan suyu kullanamayacak. 10 kat suya, 10 kat katı atık vergisi ücretine zam yapacağız" açıklamasında bulundu.

Yabancı uyruklu kişilerin gitmelerini istediklerini söyleyen Özcan, şöyle devam etti:
"Bunu niye yapıyoruz? Gitsinler istiyoruz. Bu misafirlik uzadı. Benim elimde yetki yok ki zorla, zabıtayla şehrin dışına bırakıp koyayım. Bir ara sınırlar açıldığında biz otobüsleri ücretsiz yapıp insan gönderdik. Şimdi de göndermeye hazırız. Gönderelim gitsin."

Zammın bütün yabancı uyruklu kişileri kapsayacağını açıklayan Özcan, haftaya gerçekleştirilecek olan belediye meclisi toplantısında bu kararı alacaklarını belirterek, "Gitsinler dava açsınlar. Ben hukukçuyum. Aldığım kararın gerekçesini de sebebini de söylüyorum. Biliyorum ki bu açıklamamdan sonra birileri hakkımda suç duyurusunda bulunacak. Gene çıkıp birileri insan haklarından bahsedecek, bana 'faşist' diyecek. Hiç umurumda değil" diye konuştu.
Kaynak ;
İyi olmuş daha fazlasını yapsınlar hatta

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin

ters ə

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı tepiler geldi; Gazeteci Can Dündar /// HDP İzmir Mv. Serpil Kemalbey
unknown.png
unknown.png

Nagehan Alçı'dan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a tepki:

● CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gibilere inat “kardeşlerimiz” diyorum. Göçmenlere her gün ırkçı nefret kusanlar iyi okusun. Göçmenler kardeşimiz. 2020’lerde de birçoğu yurttaşımız olacak.

● Şu anda da Türkiye tam bir ekonomik kriz yaşamıyorsa bunun sebebi sayıları 5 ila 7 milyonu bulan, bu ülkede akıl almaz bir çalışkanlıkla üreten ve kazandığını da burada harcayan göçmenler.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Buna itiraz eden varsa etmesin beyni yoktur.
ADAM ADAM

SigaraİçenFare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Muhammed Emin Okumuş
Instagram
@muhammed.okumuss

CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yardımı kesmelerine rağmen yabancı uyrukluların Bolu'dan gitmediğini ifade ederek, "Arkadaş, yardımı kesiyorsun gitmiyorlar. 'İş yeri ruhsatı vermiyorum' diyorsun gitmiyorlar. Biz yeni önlemler almaya karar verdik" dedi.

Kaynak ;
Parti kur oy verelim kral

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Çok iyi olur kendi ülkeleri değil sonuçta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu adamı tebrik edenler umarım ayni muameleyi yurtdısında görürler.
Bunlar mülteci boşa geçiniyorlar yurtdışında sen yasal olarak brlgelerle beraber çalışmaya gidiyorsun ve devlet sana oturma izni veriyor. Boş.

muralty

80+ Bronze
Bu adamı tebrik edenler umarım ayni muameleyi yurtdısında görürler.
Yurtdışındaki (AB) veya İsviçre Almanya (en çok türkün bulunduğu) böyle yaşamıyor zaten oraya gidenler işçi olarak gitti va artık yaşlılar orda olan çoğu kişi Suriyeliler gibi yaşamıyor

Top Bottom