Neler Yeni

CHP - HDP ortaklığı bir kez daha resmedildi!

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,452
İsim
Diyarhan
Tek diyeceğim şudur. Hdp CHP nin yanında terörist pkk AKP vb bir partinin yanında kürt vatandaşlarının partisi oluyor.

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Suçsuz demen peki. Başkan Apo nun heykelini dikecez diyen kimdi?
Onu söylediği zaman BDP'deydi. O zaman tutuklanmadı. Şimdi niye tutuklanıyor? Yani soru açıkça şu; Niye o zaman değil de şimdi tutukladılar?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,280
İsim
Mert Can Ergün
Onu söylediği zaman BDP'deydi. O zaman tutuklanmadı. Şimdi niye tutuklanıyor? Yani soru açıkça şu; Niye o zaman değil de şimdi tutukladılar?
ağzına sağlık millete niye açıklama yapmıdılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

tayip gerçekleri konuştuğu için hapse atmış olabilir

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
HDP eş başkanları CHP'yi ziyaret etti.
0

0

Kılıçdaroğlu'nun Kürdistan lafından rahatsız okurum sözleri üzerine PKK'nın Cüdi Dağı'nda eğitim gördüğü iddia edilen HDP İstanbul İl Başkanı Ferhat Encü
"Rahatsız etmeye devam edeceğiz" şeklinde tepki koymuştu.

Bugün HDP CHP yi ziyaret etti. Linkini verdiğim basın açıklamasında özetle "birlik olmalıyız, ülke zor durumda tek çare birlik olmalıyız, meclise erken seçim teklifi yapacağız" gibi gibi konuştu.

Basın açıklamasını soru almayacaklarını belirterek bitirdiler.

PKK terör örgütünün bir kolu olan HDP ile tekrar tekrar güncel olarak iş birliğini kameralara yansıtan CHP'ye hala oy vermeyi düşünüyor musunuz?

Ekleme :
Fotoğrafta kadın olan (ismini bilmiyorum) ortada. Sonra Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu ikisini karşıladığı anın videosunu izlerseniz görürsünüz ki kadın olan KK ye önem vermeyerek hızlıca kafa dimdik şeklinde önden yürüyor ve KK yi arkasında bırakıyor.

Burada HDP nin KK üzerinde bir baskı oluşturduğu açık.
Fetö ile akp birliğini de yazar mısın

Liberal Kenobi

80+ Bronze
ağzına sağlık millete niye açıklama yapmıdılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

tayip gerçekleri konuştuğu için hapse atmış olabilir
Yada mecliste ona çoğunluğu sağlattırmayan bir partiyi meclis dışı bıraktırmak için olabilir

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,280
İsim
Mert Can Ergün

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Açıkçası söylemem gerekirse bu haberi daha önce bu tarz paylaşımlar yapmamış bir üye yapsa ''gündemi takip ediyor, bilgilendiriyor'' der geçerim. Ama seni ne zaman görsem iktidar yanlısı tarzında konu açıp bu tarz ''bilgilendirme'' yaptığın için diğer üyelerin böyle tavır almasına şaşırmadım. Chp de kötü şey yapıyor akp de ama ben senin hiç akp nin kötü haberlerini konu açtığını görmedim. Bunun sebebinin iktidarı eleştirmekten korktuğundan değil kasıtlı olarak karşı partiyi kötüleyecek konular açmak amacıyla yaptığını düşünüyorum. Daha objektif olsan insanlar bu tarz şeyler yazmaz zaten. Konudaki yorumuma gelirsem;
Chp nin yaptığını hoş karşılamasam da karşı kitlenin neden her bu tarz olayda çığırdığını anlamıyorum. Madem o kadar olmaması gereken bir şey şunları sormadan edemiyorum.
1-Açılım döneminde de hdp aynı hdp idi onlarla yan yana bizim askerimize eğittirirlerken niye kendi partlierine seslerini çıkarmadılar
2-Meclis çoğunluğu destekledikleri partide chp nin bu kadar yakın olmalarına rahatsızlar ama kendi partilerinde yeterli güç olmasına rağmen kapatma gibi bi reaksiyon alınmamasına duyarsız kalabiliyorlar nasıl oluyor anlamış değilim.
3-Hdp nin önderi olarak kabul ettiği öcalanın kardeşi seçim kazanmak umuduyla ''kırmızı bültenle'' aranırken trt iktidara yarar sağlayacak şekilde röportaj yapmıştı buna nasıl izin verdiler, engel olmadılar. Sonradan öğrendilerse niye tutup getirmediler?
Bunlardan hiçbirinin mantıklı açıklaması yokken ''Chp bunlarla yanyana bu kabul edilemez'' demek kendi menfaatleri uğruna gerekirse görmezden gelip tükürdüğünü yalayacak durumda olmak demektir. Bu durumda olan bir insanın da düşüncelerine önem vermem.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Merak ediyorum konuya atılan yorumlar ağırlıklı olarak HDP'ye terör örgütü değil diyor.
Ben sadece HDP adına konuşuyorum, ya açık ara belli olmasını geçtim adam neredeyse kendi ağızlarıyla ne olduklarını söylüyorlar cidden bunu nasıl diyebiliyorsunuz ya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Ben muhalifim bu ortaklı bence harbiden yanlış. Biraz oy için bu partiyle iş birliği yapılmamalı yapılamaz. Desteklediğimiz parti bile olsa eleştirmeliyiz. Kemal abi sende yapma şu ortaklığı işte oy kaybediyon.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Merak ediyorum konuya atılan yorumlar ağırlıklı olarak HDP'ye terör örgütü değil diyor.
Ben sadece HDP adına konuşuyorum, ya açık ara belli olmasını geçtim adam neredeyse kendi ağızlarıyla ne olduklarını söylüyorlar cidden bunu nasıl diyebiliyorsunuz ya.
Siyasetten çok anlamam. Ama HDP açık açık Apocu olduğunu söylüyor ve hala savunanlar var. Bir şey diyemiyorum.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Ben muhalifim bu ortaklı bence harbiden yanlış. Biraz oy için bu partiyle iş birliği yapılmamalı yapılamaz. Desteklediğimiz parti bile olsa eleştirmeliyiz. Kemal abi sende yapma şu ortaklığı işte oy kaybediyon.
Kazandığı oy kaybettiği oydan daha fazla diye karda olduğunu düşünüyordur muhtemelen.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,280
İsim
Mert Can Ergün

Recep Tayyip Erdoğan "Şehitlere Kelle dediğini de biliyoruz​

Top Bottom