Neler Yeni

CHP - HDP ortaklığı bir kez daha resmedildi!

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Sorum bu sadece. Bunlar madem PKK yandaşılar neden hükümet bunları almıyor içeriye? Güçleri mi yetmiyor?

HDP destekçisi değilim hatta karşıtıyım fakat neden yani? Üstteki yazmış olduğum durum neden gerçekleşmiyor?
Kardeş kaç kere dava açıldı yönerge verildi kabul etmedi ya mahkeme?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,612
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
AKP MHP CHP hiç fark etmez hdp ile ortaklık ve birliktelik sürdüren tüm parti ve şahısların kanın da hainlik vardır bana göre. hdp kendi safını ve tarafını net bir şekilde herkese göstermiştir amacının ne olduğunu ise yine aynı netlikte herkese belli etmiştir yaptıkları miting ve konuşmalar da bunu desteklemektedir. Ve ben Türkiye toprakları içerisin de herhangi başka bir devlet kurma girişimi görmek istemiyorum. Bu topraklar Türk topraklarıdır içinde birlikte yaşadığımız farklı insanlarla gayet güzel geçinebiliriz ama söz konusu toprak elde etmek kendi devletini kurmak ise kardeş barış dinlemem ben. Herhangi bir siyasi görüşüm yok ama en net görüşlerimden birisi hdp denilen pkknın meclisteki kolu olan yaratıkların bu ülkede yetki sahibi oldukların da sonuna kadar Türkiye Cumhuriyeti aleyhine kullanacaklarıdır. Birlik kardeşlik destek naralarına kanmayın ve lütfen gözünü açıp kimin ne olduğunu görmeye çalışın. Bu sizin bu vatana olan borçlarınızdan biridir...

Top Bottom