Neler Yeni

CHP'nin İmza Kampanyasına Destek Veren Depremzedelere Tehdit

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

CHP'nin imza kampanyasına destek veren depremzedelere tehdit: 'Çıkışları yapılacak'

konteyner.jpg.gif

Hatay'da bulunan İlk Umut Konteyner Kenti'nde CHP'nin imza kampanyasına destek veren yurttaşlar tehdit edildi. Konteyner kentin yönetimi tarafından atılan mesajlarda, kampanyaya destek veren depremzedelerin konteyner kentten çıkışlarının yapılacağı belirtildi.

08.04.2025

CHP, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ve diğer tutukluların tahliyesi ile erken seçim talebiyle imza kampanyası başlatıldı.
İmza kampanyası devam ederken, Hatay'ın Defne ilçesinde bulunan İlk Umut Konteyner Kenti'nde kampanyaya destek veren yurttaşlar tehdit edildi. Konteyner kentin yönetimi tarafından atılan mesajlarda, kampanyaya destek veren depremzedelerin konteyner kentten çıkışlarının yapılacağı belirtildi.
Yönetim tarafından atılan mesajların bazıları şöyle:

• "Siyasi partiler için kentte imza toplamak yasaktır. Herhangi bir parti için kent içinde imza verenler ve imza toplayanlar tespit edilirse çıkışları yapılacaktır."
  • "Değerli kent sakinler, kentin içerisinde dışarıdan veya kentte ikamet eden şahıslar herhengi bir siyasi kurum adı altında imza toplamak ve anket yapmak kesinlikle yasaktır. Bunun uyarısını yapmama rağmen şikayet alıyorum. Tekrarı olursa gereken yapılacaktır. Burası bir yaşam alanı, siyaset yapmak için oluşturulan toplanma alanı değildir."
Öte yandan imza toplamak için konteyner kente giden CHP'lilerin de görevliler tarafından engellendiği öğrenildi.

CHP'li vekilden açıklama: 'Burası babanızın çiftliği değil'

Bahse konu mesajların ortaya çıkmasının ardından CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, konteyner kentin önünde basın açıklaması yaptı.
Anayasa'ya aykırı bir şekilde siyasi faaliyeti engelleyen şahıslardan günü geldiğinde hesap sorulacağını belirten Mullaoğlu, "Buradaki AFAD yetkilileri, mülki amirleri de siyaseti çok seviyorlarsa istifa etsinler, siyaset yapsınlar ama Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin devlet görevlileri olduklarını unutmasınlar" dedi.
Konteyner kentte kalan yurttaşlara atılan tehdit mesajını okuyan Mullaoğlu, "Burası babanızın çiftliği değil, artık yettiniz. Depremzedelerin sorunlarına çözüm üreteceğinize buradan çıkarmakla tehdit ediyorsunuz. Ama AK Parti her nedense kendi mitinglerine, kendi siyasi parti faaliyetlerine buraya katılmayı zorunlu kılıyor. Arabalar gönderiliyor ve insanlar oraya götürmek isteniyor" ifadelerini kullandı.
Mullaoğlu, "Buna isyan ediyoruz. Artık AK Parti bu saçmalıklara son versin, kendilerine gelsin" çağrısında bulundu ve şöyle konuştu:
"Buradaki AFAD yetkilileri, mülki amirleri de siyaseti çok seviyorlarsa istifa etsinler, siyaset yapsınlar ama Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin devlet görevlileri olduklarını unutmasınlar. Siyasi iktidarlar değişir ama bu yaptıkları arşivlerde kalır, bunların hesaplarını öderler. Onun için herkesin sağduyulu davranması gerekiyor."

Kaynak: https://haber.sol.org.tr/haber/chpn...remzedelere-tehdit-cikislari-yapilacak-397364

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,593
İsim
Yuzarsef
kaynağı görünce yarıldım gülmekten 😂 😂 😂

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaynağı görünce yarıldım gülmekten 😂 😂 😂

Niye yarıldın soytarı? Meselâ sana türbe toprağı yedirden sakallılar ne dedi sol görüş için. :) Neyse, aşağıda farklı kaynaklar da bıraktım. Siz üç maymunu oynamaya devam edin. Fazladan üç huri verirler belki. :)

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
haber doğruysa yazık yalansa daha da yazık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

haber doğruysa yazık yalansa daha da yazık.
genelde bu tarz haberler sıkıntılı olabiliyor.

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Musa Topçu
beklenir yalan haber bile olsa niyetleri vardır

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
beklenir yalan haber bile olsa niyetleri vardır

Şişli'ye kayyum atanır atanmaz kent lokantaları kapatıldı. DMM bunun yalan olduğunu söyledi fakat kent lokantaları iki hafta kapalı kaldı. AKP halk düşmanlığı konusunda artık vitesi yükseltti. O kadarı da olmaz denilen her şeyi yapıyorlar.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Ege
Uygunsuz Dil

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
aktroll seni sizin gibileri sallandırmak lazım cahil arap seni
Mesaj otomatik birleştirildi:

haber gerçek beyler

Ben bu parazitlere karşı önlemimi önceden alıp engellerim fakat buna rağmen konulara bulaşabilmeleri sorun.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Ege
Ben bu parazitlere karşı önlemimi önceden alıp engellerim fakat buna rağmen konulara bulaşabilmeleri sorun.
bende yeni engelledim bu mikrobu ülkeye faydaları yok ki asıl soru şu
Neden hâlâ konteynırda kalıyorlar

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bende yeni engelledim bu mikrobu ülkeye faydaları yok ki asıl soru şu
Neden hâlâ konteynırda kalıyorlar

Çünkü herkes kendi başına kardeşim. Sosyal devlet diye bir şey yok. Balon vaadlerle maval okumaktan ileri gidemiyorlar. Bugün yarın başımıza böyle bir felaket gelirse düşeceğimiz durumun resmidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,405
Üyeler
172,090
Son üye
naber911
Top Bottom