Dusmax 80+ Silver Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 2,837 Dahası Reaksiyon skoru 1,015 İsim Tayfun Yılmaz 7 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar hesaplardan hep çıkış yapıyor bir kaç dakikada bir hep giriş yapmak zorunda kalıyom.Nasıl düzelticem bunu?
Arkadaşlar hesaplardan hep çıkış yapıyor bir kaç dakikada bir hep giriş yapmak zorunda kalıyom.Nasıl düzelticem bunu?
Quervain 80+ Bronze Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 983 Dahası Reaksiyon skoru 352 Yaş 23 İsim koray erol 7 Mayıs 2022 #2 Yedekleyip tarayıcıyı silip tekrar yüklemeyi yada farklı bir tarayıcıyı denemesiysen deneyebilirsin
2mApoo 80+ Silver Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 3,973 9 Mayıs 2022 #3 Aynı sorun bendede oluştu bugün. Fakat sadece DA Forumda böyle bir şeyi yaşıyorum. Aynı zamanda 2 faktörlü doğrulama hesabımda aktif olduğu için mailime gidip- kodu alıp- ve buraya yazıp giriş yapmak yordu artık beni
Aynı sorun bendede oluştu bugün. Fakat sadece DA Forumda böyle bir şeyi yaşıyorum. Aynı zamanda 2 faktörlü doğrulama hesabımda aktif olduğu için mailime gidip- kodu alıp- ve buraya yazıp giriş yapmak yordu artık beni