Neler Yeni

Chrome'daki DA Forum Mobil Uygulamasını Yükleyen var mı?

Google Chrome'da DA Foruma girince sağ üstte çıkan 'Donanım Arşivi Forum Uygulamasını Yükle' kısmına basıp uygulmayı yükleyip kullanan var mı? Nasıl, akıcı mı? Chrome'da site fazla akıcı çalışmıyor.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Pratiklik açıdan çok iyi bence. Forumda çok fazla takılmayı düşünüyorsan öyle yap.
Her seferinde uğraşmana gerek kalmaz ve bana performans olarak birazcık farkettirdi diyebilirim.

Onur052

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Onur
Uygulama nerde ya bende indireyim

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Tam uygulama da değil, websitenin kısayolu diyebiliriz. Telefondayken sürekli kullanıyorum gayet de memnunum, tek tıkla foruma giriş yapmak güzel oluyor, tavsiye ederim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Pratiklik açıdan çok iyi bence. Forumda çok fazla takılmayı düşünüyorsan öyle yap.
Her seferinde uğraşmana gerek kalmaz ve bana performans olarak birazcık farkettirdi diyebilirim.
Chrome'da Siteye ilk girişte fazla akıcı çalışmıyor. Sonrasında daha akıcı oluyor tabi.
Microsoft Edge'de ki Forum akıcılığı daha iyi Chrome'a göre. Deneyecek arkadaşlar varsa Edge'de de deneyebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uygulama nerde ya bende indireyim
Buradan indirebiliyorsunuz.
20230418_004627.jpg

Son düzenleme:

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
Google Chrome'da DA Foruma girince sağ üstte çıkan 'Donanım Arşivi Forum Uygulamasını Yükle' kısmına basıp uygulmayı yükleyip kullanan var mı? Nasıl, akıcı mı? Chrome'da site fazla akıcı çalışmıyor.
Ben o şekilde kullanıyorum şu an ve çok kullanışlı olmuş. Akıcı şekilde kullanıyorum.

şahin doğan

80+ Platinum
Uygulama değil, Forumun web kısa yolu. Akıcılık farkı hissetmedim ve ram tüketim miktarı da aynı zaten.

Top Bottom