Chromium Virüs müdür?

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,276
Chromium diye bir şey indi galiba yanlışlıkla, nasıl bir illet bu ya program ekle kaldır dan falan da silinemiyor tam olarak. İnternette bazıları zararlı bazıları ise değil diyor. Kaspersky ile falan silebilir miyim? Tarama yaparsam 3 saate yakın sürecek ondan boşuna yapmayayım. Başka bir öneriniz var mı?

Chromium diye bir şey indi galiba yanlışlıkla, nasıl bir illet bu ya program ekle kaldır dan falan da silinemiyor tam olarak. İnternette bazıları zararlı bazıları ise değil diyor. Kaspersky ile falan silebilir miyim? Tarama yaparsam 3 saate yakın sürecek ondan boşuna yapmayayım. Başka bir öneriniz var mı?
Tarama yapmaktan başka çareniz yok gibi. Tarama yapmazsanız ne olduğunu anlayamayız.

IMG_20200726_202938.jpg

Bendede vardı da ben sildim? O nasıl oldu. Pc açılınca direk chromium açılıyordu bende sildim.

aynısı bende var mavi gogle chorme gibi btc mining yapiyo sanirim format attim ben insallah gecmistir 1 yıl once fln

İyi de ben istemiyom bunu silinmiyor da.Okudum bunları.
Sağ tıkla dosya konumunu aç.
Kısayolunun nerede olduğu çıkarsa o kısayola sağ tıkla dosya konumunu aç.
Dosyaları sil. Shift+Del+Enter.
Sonra chromium'u açmaya çalış. Hata verecek. İptal ve sil diye 2 seçenek çıkacak. Sil'e bas.
Silinmeyenleri ben böyle siliyorum umarım sende de işe yarar.

Bendede vardı da ben sildim? O nasıl oldu. PC açılınca direk chromium açılıyordu bende sildim.
Bende açılmıyor onda sıkıntı yokta bazı kaynaklar işkillendirdi. Önce youtube den bakıp silicem sonra kaspersky.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağ tıkla dosya konumunu aç.
Kısayolunun nerede olduğu çıkarsa o kısayola sağ tıkla dosya konumunu aç.
Dosyaları sil. Shift+Del+Enter.
Sonra chromium'u açmaya çalış. Hata verecek. İptal ve sil diye 2 seçenek çıkacak. Sil'e bas.
Silinmeyenleri ben böyle siliyorum umarım sende de işe yarar.
Bu kadar kalıyor devamı da silinmiyor. Kaspersky a başvuurucam galiba. Tarama yaparken pc yi kullansam sorun olur mu?

Bende açılmıyor onda sıkıntı yokta bazı kaynaklar işkillendirdi. Önce youtube den bakıp silicem sonra kaspersky.

Bu kadar kalıyor devamı da silinmiyor. Kaspersky a başvuurucam galiba. Tarama yaparken PC yi kullansam sorun olur mu?
@White Ravens , @Mehmet Yılmaz bilginiz var mı?

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    104.8 KB · Hit: 51
Son düzenleme:
Normalde virüs değil ama bazı kişiler dosyaları değiştirerek içine virüs yerleştirebiliyor ben ne olur ne olmaz tarama yapın ve ya format atın derim.

Chrome'un kullandığı altyapı. Virüs falan değil.

Geri