Chz beni üzer mi ???

KirliKill

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,276
chz ye 4500 bastım ama şu sıralar çok güçsüz. 1 ay boyunca sbredebilirim. teknik analizini yapan biri var mıdır bana net bir şey söyleyebilir mi veya bu coin hakkında sizin düşünceleriniz nelerdir ?

kripto paralardan sorumlu devlet bakanları @Caner Kösedağ ve @Nvidia_GF_FX_500 siz neler söylemek istersiniz hocam ?

Bu saatten sonra sürpriz olur bence. CHZ'nin ömrü bitti bence. YTD.

cgz.PNG

Ters fincan görüntüsü. :(
BTC etkisi ile de düşüş trendine girdi. Eğer mavi çizginin aşağısına geçip mum kapatırsa tehlikeli olabilir.
Ama kendini düzeltip üçgen içine çekmiş. Kulptaki düşen siyah trendi kırmış. Burdan kendini yukarılara atarsa biraz daha güvenebiliriz.

Eğer maviyi kırarsa 0,35 lere kadar düşüş bekliyorum.

Alıntıyı görüntüle

BTC etkisi ile de düşüş trendine girdi. Eğer mavi çizginin aşağısına geçip mum kapatırsa tehlikeli olabilir.
Ama kendini düzeltip üçgen içine çekmiş. Kulptaki düşen siyah trendi kırmış. Burdan kendini yukarılara atarsa biraz daha güvenebiliriz.

sıkıntılı gibi. satıyorum 50 tl zarar ettim :( iyiki uyardınız hocam

Alıntıyı görüntüle

@Litecoin @mgnary de bi baksın doğru mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıkıntılı gibi. satıyorum 50 TL zarar ettim :( iyiki uyardınız hocam
Paranızı bilmiyorum . 50 lira sizin için önemli olabilir, benim için çoğ önemli ama 50 lirayı zaman içinde çıkartabilirsiniz.

bugün 50 TL yarın 500 TL en azından şimdiden çekeyim ki daha fazla zarar etmesin
yani tahminimiz o yönde. ama chz analizden çok haberle ilerler. haberleri takip etmenizi öneririm.

Alıntıyı görüntüle

Gayet doğru.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,597
Üyeler
190,771
Son üye
MrNob0dy
Geri