Neler Yeni

Ciddi Derece de Yazım Yanlışı Yapan Kişiler Uyarı Almalı!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Çok sık karşılaşıyoruz. Tamam, sıkı olmayalım diyorsunuz ama çok gevşek bırakmakta doğru değil.

Adam örneğin, her kelimenin ilk harfini büyük yazıyor, bir diğeri yazdığı her iki kelimenin önüne random atıyor. Ve bunlar ile bitmiyor, bir gün boyunca forumda konuları izlerseniz onlarca görebilirsiniz.

Eğer yöneticiler "Siz uyarın" diyecek olursanız onu da denedim. Fakat "Sana mı soracağım nasıl yazacağımı, yönetici misin sen?" gibi bir yanıt aldım.

Bu durumu gözden geçirmelisiniz, aksi takdirde bu yorumlar görüntü kirliliği oluşturacak.

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Çok sık karşılaşıyoruz. Tamam, sıkı olmayalım diyorsunuz ama çok gevşek bırakmakta doğru değil.

Adam örneğin, her kelimenin ilk harfini büyük yazıyor, bir diğeri yazdığı her iki kelimenin önüne random atıyor. Ve bunlar ile bitmiyor, bir gün boyunca forumda konuları izlerseniz onlarca görebilirsiniz.

Eğer yöneticiler "Siz uyarın" diyecek olursanız onu da denedim. Fakat "Sana mı soracağım nasıl yazacağımı, yönetici misin sen?" gibi bir yanıt aldım.

Bu durumu gözden geçirmelisiniz, aksi takdirde bu yorumlar görüntü kirliliği oluşturacak.
çok katılıyorum geçen birisi acb bu sstm alnr mı yazmıştı bunlar uyarı almalı bence normal yazılmalı

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Ben de ilk foruma girdiğimde çok dikkat etmiyordum.Ama şimdi daha dikkatliyim.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
''FORUM KÜLTÜRÜ ÖZGÜRLÜKTÜR''
Diye düşünen insanlardan nefret ediyorum.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ya hayır laptop klavyesi olduğu için sürekli altına bişeyler giriyor ben bassam bile zor algılıyor yapabileceğim bişey yok maalesef

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Evet kesinlikle hocam.
Bende senin sayende düzelttim klavye kullanımımı :D
Bir şey soracağım TDK'de mi çalışıyorsun ? :D

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13

ktadm adam adcillen gelmis virgbül koymayı unutabilr yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu konuda öneride bulunuyorsunuz ancak "-de, -da" eklerini yanlış yazmışsınız. İğneyi kendine batırmalı insan bence.

Ciddi yazım yanlışlarına uyarı gelsin diyor.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Bununla alakalı ben de bir yorum yapmıştım, linç yemiştim. Klavye kullanmayı bilmeyen adamlar var burada. Adam ilkokulda de/da yazımını bile görmemiş. Bu kadar da serbestlik fazla.

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Şu tarz tiplerde var

Konu başlığı : coka cil bak.in

arkadaslar benim ekrankar tim mi bozdulu ekrana goruntu germiyor!!

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Hocam bu konuda öneride bulunuyorsunuz ancak "-de, -da" eklerini yanlış yazmışsınız. İğneyi kendine batırmalı insan bence.
Hocam adam
yha qweqweqwırpqwuttyqTU OQet9qut şeklinde konuşan insanlardan bahsetmiş.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,321
Üyeler
161,435
Son üye
özgür41
Top Bottom