Çift E-Simli Yd iPhone Kullanan Var mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
  • Beğen
Sanırım şu an için en mantıklısı şansını deneyip en garanti yoldan operatörünün şubesine gitmek ve e-SIM'den anlayan birisiyle karşılaşmayı ummak. Ne zaman bir telefoncuya ya da aksesuarcısına gitsem illaki birkaç kişi kendi arasında bu "e-SIM'den e-SIM'e nasıl geçiyoz abi" muhabbetini yapıyor oluyor :D Bir dahaki yurt dışını 1 fiziki 1 sanal almanı şiddetle tavsiye ederim.
Yok ki iPhone air de fiziksel sim sksksksksl.
İPhone alma nedenim ince olması zaten :d
Yoksa takoz gibi kalın diğer modelleri almam.

Yok ki iPhone air de fiziksel sim sksksksksl.
İPhone alma nedenim ince olması zaten :d
Yoksa takoz gibi kalın diğer modelleri almam.
Ben olur da 18 serisine veya daha iyilerine falan geçersen edersen diye söyleyeyim dedim. 2 tane e-SIM olunca biraz böyle dert yaratıyor maalesef :D Aslında sadece iPhone için de değil. Alacağın her yurt dışı telefonda 1 tane fiziksel SIM olması her zaman daha iyi.

• Beğen
Bu kısma bir tane daha e-SIM ekleyip bahsettiğim muhabbeti uygulaman gerekiyor. Fakat dediğimi deneyip ne olur ne olmaz boş yere para vermek ve zaman kaybetmek istemiyorsan öncelikle şubeye git derim.
Zaten hocam şuan kod gelmediği için esim ekleyemiyorum söskslsls.
Sabah şube yolu gözüktü bize.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben olur da 18 serisine veya daha iyilerine falan geçersen edersen diye söyleyeyim dedim. 2 tane e-SIM olunca biraz böyle dert yaratıyor maalesef :D Aslında sadece iPhone için de değil. Alacağın her yurt dışı telefonda 1 tane fiziksel SIM olması her zaman daha iyi.
Valla öyle fiziksel olacak hatta ikili.
Bir ara vardı öyle iPhone’um.
Samsungta falan aşırı rahat o olay.
S24+ ikinci cihazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kod alamadığın ve fiziksel sim olmadığı için şubeye gitmekten başka bir yol yok gibi hocam. En azından en garantisi öyle.
Bu kısma bir tane daha e-SIM ekleyip bahsettiğim muhabbeti uygulaman gerekiyor. Fakat dediğimi deneyip ne olur ne olmaz boş yere para vermek ve zaman kaybetmek istemiyorsan öncelikle şubeye git derim.
Siz diyince aklıma geldi sim kartım babamın eski telefonuna takmıştım sabah.
E-sime geçince fiziksel sim devre dışı kalmış.
Hat yok diyor ksksksjsks.
Bunlar hep tecrübeyle öğreniliyor işte.

Son düzenleme:
Siz diyince aklıma geldi sim kartım babamın eski telefonuna takmıştım sabah.
E-sime geçince fiziksel sim devre dışı kalmış.
Hat yok diyor ksksksjsks.
Bunlar hep tecrübeyle öğreniliyor işte.
Galiba şubeye gitmek garanti oldu hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,213
Üyeler
201,144
Son üye
cahsenmay

Geri