AMD > RYZEN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 850
Kod alamadığın ve fiziksel sim olmadığı için şubeye gitmekten başka bir yol yok gibi hocam. En azından en garantisi öyle.
Kod alamadığın ve fiziksel sim olmadığı için şubeye gitmekten başka bir yol yok gibi hocam. En azından en garantisi öyle.
Bu kısma bir tane daha e-SIM ekleyip bahsettiğim muhabbeti uygulaman gerekiyor. Fakat dediğimi deneyip ne olur ne olmaz boş yere para vermek ve zaman kaybetmek istemiyorsan öncelikle şubeye git derim.Bahsettiğim şeyler
Alıntıyı görüntüle
Yok ki iPhone air de fiziksel sim sksksksksl.Sanırım şu an için en mantıklısı şansını deneyip en garanti yoldan operatörünün şubesine gitmek ve e-SIM'den anlayan birisiyle karşılaşmayı ummak. Ne zaman bir telefoncuya ya da aksesuarcısına gitsem illaki birkaç kişi kendi arasında bu "e-SIM'den e-SIM'e nasıl geçiyoz abi" muhabbetini yapıyor oluyorBir dahaki yurt dışını 1 fiziki 1 sanal almanı şiddetle tavsiye ederim.
Ben olur da 18 serisine veya daha iyilerine falan geçersen edersen diye söyleyeyim dedim. 2 tane e-SIM olunca biraz böyle dert yaratıyor maalesefYok ki iPhone air de fiziksel sim sksksksksl.
İPhone alma nedenim ince olması zaten :d
Yoksa takoz gibi kalın diğer modelleri almam.
Zaten hocam şuan kod gelmediği için esim ekleyemiyorum söskslsls.Bu kısma bir tane daha e-SIM ekleyip bahsettiğim muhabbeti uygulaman gerekiyor. Fakat dediğimi deneyip ne olur ne olmaz boş yere para vermek ve zaman kaybetmek istemiyorsan öncelikle şubeye git derim.
Valla öyle fiziksel olacak hatta ikili.Ben olur da 18 serisine veya daha iyilerine falan geçersen edersen diye söyleyeyim dedim. 2 tane e-SIM olunca biraz böyle dert yaratıyor maalesefAslında sadece iPhone için de değil. Alacağın her yurt dışı telefonda 1 tane fiziksel SIM olması her zaman daha iyi.
Siz diyince aklıma geldi sim kartım babamın eski telefonuna takmıştım sabah.Bu kısma bir tane daha e-SIM ekleyip bahsettiğim muhabbeti uygulaman gerekiyor. Fakat dediğimi deneyip ne olur ne olmaz boş yere para vermek ve zaman kaybetmek istemiyorsan öncelikle şubeye git derim.
Galiba şubeye gitmek garanti oldu hocam.Siz diyince aklıma geldi sim kartım babamın eski telefonuna takmıştım sabah.
E-sime geçince fiziksel sim devre dışı kalmış.
Hat yok diyor ksksksjsks.
Bunlar hep tecrübeyle öğreniliyor işte.