Neler Yeni

ÇİFT KOL MONİTÖR STANDI SİZCE HANGİSİ ?

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Emre
Dostlar selam,

Çift kol monitör standı alacağım 2 adet buldum sizce hanginisi almalıyım ? Bunlardan kullanan var mı aramız da acaba ?

Dostlar siz hangisini seçersiniz sizce ikisinin yorumları da çok güzel kötü yorum veya kötü bir puan yok.
1
2

serdaryen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
serdar yeni
2.de vesa desteği varmış vesa destekli monitörünüz varsa alabilirsiniz fiyat uygun geldi

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörler Vesa destekli sıkıntı yok sadece kullanan var mı yok mu 400 tl fazla verip diğerini mi almalıyım yoksa Trendyoldaki mi onu düşünüyorum.

hopecrash

80+ Bronze
Dostlar selam,

Çift kol monitör standı alacağım 2 adet buldum sizce hanginisi almalıyım ? Bunlardan kullanan var mı aramız da acaba ?

Dostlar siz hangisini seçersiniz sizce ikisinin yorumları da çok güzel kötü yorum veya kötü bir puan yok.
1
2
NB F160

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ikiside degıl neden dersen ergonomı olarak teklı olanlardan ıkı adet alsan daha cok faydası olur rahat rahat kullanırsın f80 alabılırsın

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikiside degıl neden dersen ergonomı olarak teklı olanlardan ıkı adet alsan daha cok faydası olur rahat rahat kullanırsın f80 alabılırsın
Çok teşekkür ederim hocam. F80 nasıl aratmalıyım araba çıkıyor daha çok :) link atabilir misiniz ?

Tek olanlardan 2 tane almak daha rahatlık sağlıyor bilgin olsun.
Link atma imkanınız var mı acaba hocam ?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Top Bottom