Arkadaşlar teki 24.5 inch diğeri 27 çift monitörüm var buna göre bir ürün lazım bütçe 2000
1500 e kim bilir ne zaman düşer önümüzde özel bir günde yok nasıl yapsam bilemedim şimdi![]()
North Bayou NB F160 17-27 inç LCD/LED Çift Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz North Bayou NB F160 17-27 inç LCD/LED Çift Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! North Bayou NB F160 17-27 inç LCD/LED Çift Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı özelliklerini incele, 2.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
fiyatlar çok artmış indirimden 1500 e falan almıştım. acelen yoksa indirime sık sık giriyoru
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
en çok tercih edilen f/p marka bu, sorun çıkarmaz asla
Bu attığınız satıcı güvenilir mi![]()
North Bayou NB F160 17-27 inç LCD/LED Çift Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz North Bayou NB F160 17-27 inç LCD/LED Çift Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! North Bayou NB F160 17-27 inç LCD/LED Çift Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı özelliklerini incele, 2.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
fiyatlar çok artmış indirimden 1500 e falan almıştım. acelen yoksa indirime sık sık giriyoru
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
en çok tercih edilen f/p marka bu, sorun çıkarmaz asla
Param güvende ile alabilirim isterseniz2'li 1400'e satıyorum ben Antep'teyseniz verebilirim. İl dışı için facede referans bol anlaşmalı kargo yaparım ancak güvenir misiniz onu bilmiyorum. Bazen referans muhabbetine güvenmeyen oluyor onun için dedim
2 tane 27 varsa nb f160 alma onun yerine iki tane f80 al 200 lira fazla para verirsin sadece ama daha rahat olur senin içinArkadaşlar teki 24.5 inch diğeri 27 çift monitörüm var buna göre bir ürün lazım bütçe 2000
Sadece alıcıyı koruyor hocam mağduru çok o sistemin, o sebeple PG satışı düşünmüyorum teşekkür ederim yine deParam güvende ile alabilirim isterseniz
Çift kollu alma 2 tane ayrı ayrı al pişman olcaksın. Ergonomisi 2 tane tekliye göre leş gibi.Arkadaşlar teki 24.5 inch diğeri 27 çift monitörüm var buna göre bir ürün lazım bütçe 2000
ha yanlış okumuşum ama yine de iki kollu yerine tek tek iki kol alın f160 ta iki kolunda yeri yan yana olunca çok uzağa götüremiyorsun monitörleri ama iki kol alınca istersen birisini masanın bi köşesine diğerini de başka köşesine takarsınBirisi 24.5 diğeri 27
iki tane f80 al daha rahat kullanırsın çift kolludan cok daha iyi olurArkadaşlar teki 24.5 inch diğeri 27 çift monitörüm var buna göre bir ürün lazım bütçe 2000