Neler Yeni

Çift Monitör Ayarları ve Numaralandırma Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sametTalay
Bütçe
7000
Çift monitör kullanıyorum. Sağımda 2. Ekranım var ancak kendi monitörümü 1 olarak numaralandıramıyorum. Windows başlatılırken, oyunları vs açarken ilk olarak sağda 2. Ekranımda açılıyor çok araştırdım,kesin çözümü bilen var mı? (Bunu ana ekran yap ana monitorumde tikli)
Not: ana monitör yani resimdeki 2: hdmi ile bağlantılı, yan ekranım resimde 1 olan: dp to vga ile monitöre bağlı...

Ekler

• IMG_20241222_202913.jpg
    IMG_20241222_202913.jpg
    3.4 MB · Hit: 16

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
Pardon yanlış anlamışım

Palo DAYI 👑

80+ Gold
aynı durum bendede var büyük ihitmal yan ekranda kullandıgın monıtor eskıden kullandıgın monıtor oyle degılmı ? en azından benımnkı oyle
ıkısıde dp ıle baglı bende yandakı 1. ekran olrak ana monıtorde 2 . olarak görünüyor ama oyunları acınca ana mönitorden acıyor direk
senın sorunun oyunlarda olabılır yada ekran kartı drıverından 1.ve 2. monıtor secımını yap beliki düzelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sametTalay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı durum bendede var büyük ihitmal yan ekranda kullandıgın monıtor eskıden kullandıgın monıtor oyle degılmı ? en azından benımnkı oyle
ıkısıde dp ıle baglı bende yandakı 1. ekran olrak ana monıtorde 2 . olarak görünüyor ama oyunları acınca ana mönitorden acıyor direk
senın sorunun oyunlarda olabılır yada ekran kartı drıverından 1.ve 2. monıtor secımını yap beliki düzelir
Görüntü aktarım önceliği var diye bi forum okudum ilk dp sonra hdmi geliyormuş galiba ama emin değilim dp to hdmi ile çözüleceğinden kesin emin olsam dönüştürücü alacağım dedigim gibi emin olamadım

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
en son orda açıldığı için bende googlede öyle oluyor sadece en son yan ekranda açtıysam masaüstünden açınca otomatik 2. ekrandan açıyor sana cozum olabilecegını dusundugum 1- 2. ekranı kapa 1. ekran olarak tanımla ana ekranını ordan aç 2- oyunu açtıktan sonra ana ekranına al öyle kapat

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
bende monitörlere numara atayamıyorum. ikisi de dp ile bağlı.
sokete göre sıralanıyor olabilir.

Top Bottom