Neler Yeni

Çift monitör hakkında sorular

Arkadaşlar selam, yatay ve dikey olmak üzere ilk defa çift monitör kullanmaktayım. North bayou NB F160 ikili monitör standını aldım ve montajını gerçekleştirdim.
İlk sorum 2 monitör arasında mesafe olabilir mi yoksa birbirine yapışık şekilde mi durmalı? Monitörlerin konumu doğru mu? İkinci sorum ise NB F160 montajını yanlış yapmış olabilir miyim? Standın ayakları birbirine çarpıyor monitörleri birbirine yaklaştıramama nedenim de bu diyebilirim. Görselleri ekliyorum inceleyip yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
sigaraya hayır.jpg

IMG-20241123-WA0007.jpg

Sağlıklı yaşam.jpg

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Hakkı Demir
monitörlerin birbirine yapışık olup olmaması tamamen sizin zevkinize bağlı. Stand konusunda bilgim yok maalesef

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Yusuf E Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Ryzen 5 5500 | Asus Prime B450M-K II | Kingston Fury 32GB(2X16) | Pny Nvidia GeForce RTX3060TI 8GB | 500Gb MLD M300 NVMe m.2 | 500GB SEAGATE HDD | Zoko Melody X | SteelSeries Rival 600 | Mizar MZ60 Gateron Brown | KlasseGear Longteng Huoyun
hocam her türlü deneyin yatay dikey yapışık uzak en rahat hangisi ise o şekilde kullanabilirsiniz bende stand yok kendi ayaklarında duruyorlar yapışık değil masa dağınıklığı gereği ve yatay kullanıyorum yan monitoru dikey çok zor duruyor görüntü hoşuma gitmedi geri yan yatırdım tamamen zevk işi yani

Top Bottom