Neler Yeni

Yardım Çift monitör mü tek monitör mü ? Ankete katılın lütfen.

Hangisi sizce ?

• TEK MONİTÖR - 26.5 inç 2K Oled ( hem hikâyeli oyun için hem rekabetçi oyun için )

• ÇİFT MONİTÖR - 32 inç 4K Oled ( hikayeli oyun için ) / 24 inç 540 Hertz TN panel (rekabetçi için)

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

medusa1

80+
Hocam 2k 480 Hertz olan da 27 inç falandır veya daha büyük arkadaş ciddi ciddi oynuyorsa 24 falan bakmasi lazım aradaki masraf çok ama bütçem olsa bende böyle yapardım herhalde
Evet bu konu zaten kafamı kurcalıyor. 2k 480 hertz oled olan monitör 26.5 inç boyutunda. Bu boyutta rekabetçi oynanmaz gibi

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Emre Küçük
Evet bu konu zaten kafamı kurcalıyor. 2k 480 hertz oled olan monitör 26.5 inç boyutunda. Bu boyutta rekabetçi oynanmaz gibi
Hangi oyunu oynadığınızı merak ettim

medusa1

80+
Hangi oyunu oynadığınızı merak ettim
Hocam rekabetçi olarak cs2 , pubg ve r6 oynuyorum sadece. Fakat ben sıradan düzeyde bir oyuncu değilim. Şöyle söyleyim , twitch'te yayın yapan berk RİP'i bilirsiniz belki. Aynen o şekilde profesyonel bir seviyede oynuyorum. O yüzden benim için tepki süresi , giriş gecikmesi , hız çok önemli. Ayrıca bütçe sıkıntım da yok. Bir defa alıyorum sonuçta. O yüzden şuan çok doğru bir karar vermem gerekiyor. Şu konuya takıldı kafam aslında. Rekabetçi oyun için 26.5 inç 2K 480 hertz oled mi daha çok avantaj sağlar bana yoksa 24 inç 1080p 540 hertz TN panel mi. Bu sorunun cevabını net olarak öğrenebilirsem ona göre bir seçim yapabilirim. Eğer 540 hertz daha iyiyse 4k oled alırım hikayeli oyunlar için bir de 540 hertz tn alırım rekabetçi için. Fakat 2k oled daha iyiyse ozaman sadece onu alırım ve hem hikayeli oyunlarda hem de rekabetçide kullanırım.

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Emre Küçük
Hocam rekabetçi olarak cs2 , pubg ve r6 oynuyorum sadece. Fakat ben sıradan düzeyde bir oyuncu değilim. Şöyle söyleyim , twitch'te yayın yapan berk RİP'i bilirsiniz belki. Aynen o şekilde profesyonel bir seviyede oynuyorum. O yüzden benim için tepki süresi , giriş gecikmesi , hız çok önemli. Ayrıca bütçe sıkıntım da yok. Bir defa alıyorum sonuçta. O yüzden şuan çok doğru bir karar vermem gerekiyor. Şu konuya takıldı kafam aslında. Rekabetçi oyun için 26.5 inç 2K 480 hertz oled mi daha çok avantaj sağlar bana yoksa 24 inç 1080p 540 hertz TN panel mi. Bu sorunun cevabını net olarak öğrenebilirsem ona göre bir seçim yapabilirim. Eğer 540 hertz daha iyiyse 4k oled alırım hikayeli oyunlar için bir de 540 hertz tn alırım rekabetçi için. Fakat 2k oled daha iyiyse ozaman sadece onu alırım ve hem hikayeli oyunlarda hem de rekabetçide kullanırım.
Steam hesabınızı atabilir misiniz? Kütüphanenize bakarak daha doğru bir öneride bulunabileceğimi düşünüyorum.

medusa1

80+
Steam hesabınızı atabilir misiniz? Kütüphanenize bakarak daha doğru bir öneride bulunabileceğimi düşünüyorum.
Hesap ismini buraya yazmayim de kütüphanemdeki bütün oyunların fotoğrafını atayim. Tabi oradaki hikayeli oyunları bekletiyorum. Oled alınca oynayacam. Daha alacağım bir ton oyun var. Bunlar sadece fragman.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    93 KB · Hit: 8

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Emre Küçük
Hesap ismini buraya yazmayim de kütüphanemdeki bütün oyunların fotoğrafını atayim. Tabi oradaki hikayeli oyunları bekletiyorum. Oled alınca oynayacam. Daha alacağım bir ton oyun var. Bunlar sadece fragman.
Diğer konularına da baktım ve boşa harcayacak çok fazla paran olduğu kanısına vardım. İçine ne siniyorsa onu yap hocam çünkü para sende olduğu sürece 2k monitör aldıktan sonra ya acaba 4k daha mı iyi olurdu diye içini kaşıyıp durur en sonunda alırsın. En başından aklında soru işareti kalmayacak şekilde al gitsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom