rekabetçi oyunu nasıl oynadığına bağlı gerçekten iyi oynuyosan verilir ama ortalama oyuncuysan asla değmez aradaki 45bin çok daha iyi değerlendirilirLütfen herkes ankete katılsın arkadaşlar
rekabetçi oyunu nasıl oynadığına bağlı gerçekten iyi oynuyosan verilir ama ortalama oyuncuysan asla değmez aradaki 45bin çok daha iyi değerlendirilirLütfen herkes ankete katılsın arkadaşlar
Hocam ciddi anlamda iyi oynuyorum. Zaten dediğiniz gibi sıradan bir oyuncu olsam 540 hertz muhabbetini hiç düşünmezdim bile. Şimdi şöyle bir durum var kısaca açıklayim :rekabetçi oyunu nasıl oynadığına bağlı gerçekten iyi oynuyosan verilir ama ortalama oyuncuysan asla değmez aradaki 45bin çok daha iyi değerlendirilir
Hocam 540 hertz olan monitör TN panel olduğu için 30 bin TL parayı hakediyor mu peki ?ÇİFT MONİTÖR bence daha avantajlı. ben kullanıyorum gerçekten velinimet her konuda öyle. siz oyun tercihi için sormuşsunuz ama ekstradan 2 monitör olması herşeyi kolaylaştırıyor. 540 hz güzel avantaj sağlar
hocam TN paneller bu işte biçilmiş kaftan. profesyonel olarak kullanacaksanız görüntü kalitesi bence çok önemli değil cs de amaç kazanmak zatenHocam 540 hertz olan monitör TN panel olduğu için 30 bin TL parayı hakediyor mu peki ?
Yok hocam görüntü kalitesi açısından demedim. oled monitörler tepkisellik olarak daha iyi ya hani. Oled monitörde rekabetçi oynamak daha avantaj sağlamaz mı o açıdan sordum. Ama yine de çift monitör yapıp rekabetçiyi TN panelde oynama taraftarıyım.hocam TN paneller bu işte biçilmiş kaftan. profesyonel olarak kullanacaksanız görüntü kalitesi bence çok önemli değil cs de amaç kazanmak zaten
hocam tTN paneller oledlere kıyasla tepkime geçikmede daha iyidir. oledler fark olarak görüntüsü hepsinden iyi verir. tepkisel olarak oled tn den daha iyi değil. oledler testlerde bile geçikme sürelerinde kötü.çünkü kalite yüksek olunca tepkime süresi artıyorYok hocam görüntü kalitesi açısından demedim. oled monitörler tepkisellik olarak daha iyi ya hani. Oled monitörde rekabetçi oynamak daha avantaj sağlamaz mı o açıdan sordum. Ama yine de çift monitör yapıp rekabetçiyi TN panelde oynama taraftarıyım.
İşte bunu bilmiyordum hocam. Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.hocam tTN paneller oledlere kıyasla tepkime geçikmede daha iyidir. oledler fark olarak görüntüsü hepsinden iyi verir. tepkisel olarak oled tn den daha iyi değil. oledler testlerde bile geçikme sürelerinde kötü.çünkü kalite yüksek olunca tepkime süresi artıyor
4k fark edilir hocam 540 Hertz monitöre gerek yok eğer e sport oyuncusu değilseniz fazla abartı o2k ile 4k arasında belirgin bir görüntü farkı yok mu diyorsunuz yani hocam ? Öyleyse 2k oled daha mantıklı.
1080p den 2k geçiş gibi fark var 2k ile 4k arasındaHocam ciddi anlamda iyi oynuyorum. Zaten dediğiniz gibi sıradan bir oyuncu olsam 540 hertz muhabbetini hiç düşünmezdim bile. Şimdi şöyle bir durum var kısaca açıklayim :
2k 480 hertz oled monitör alırsam eğer hikayeli oyunları diğer seçeneğe göre 4k oynayamıcam. Rekabetçi oyunları da 540 hertz yerine 480 hertz oynayacam. İkisi arasındaki farklar bunlar. Hertz olayına takılmıyorum. 480 hertz bile yüksek bir değer zaten işimi görür. Sadece 2k-4k konusuna takıldım. Hikayeli oyunlarda 2k ile 4k arasında ne çeşit bir fark var bilsem keşke ona göre karar verecem de bilmediğim için arada kalıyorum.
Piksel yoğunluğu ile alakalı bu dediğiniz. 24 inç'e kadar 1080p sırıtmaz fakat sonrasında 2k veya 4k arar gözler. 32inç monitöre çok ihtiyaç var mı bilemedim yanında 24 inç rekabetçi oyun için olacak monitör yavrusu gibi duracağından estetik durmaz zaten. 27 inç 2k monitör mis gibi olur hikayeli oyunlar için 4k ya o kadar para bayılmaya gerek yok.1080p den 2k geçiş gibi fark var 2k ile 4k arasında
Hocam 2k 480 Hertz olan da 27 inç falandır veya daha büyük arkadaş ciddi ciddi oynuyorsa 24 falan bakmasi lazım aradaki masraf çok ama bütçem olsa bende böyle yapardım herhaldePiksel yoğunluğu ile alakalı bu dediğiniz. 24 inç'e kadar 1080p sırıtmaz fakat sonrasında 2k veya 4k arar gözler. 32inç monitöre çok ihtiyaç var mı bilemedim yanında 24 inç rekabetçi oyun için olacak monitör yavrusu gibi duracağından estetik durmaz zaten. 27 inç 2k monitör mis gibi olur hikayeli oyunlar için 4k ya o kadar para bayılmaya gerek yok.