Neler Yeni

çift monitör sorunu

Atacaq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
atacan garip
arkadaşlar merhaba öift monitör kullanıyorum bi ekrandan cs oynuyorum diğer taraftan şarkı dinliyorum şarkı değiştirmek için diğer şarkıya tıklıyorum ve cs oynadığım ekran masaüstüne geliyor neden acaba

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Herkeste öyle dostum, sorun tek sende yok. Nasıl tek bir ekranda iki uygulama açıkken diğer pencereye bastığında ona geçiyorsa bunda da öyle oluyor.

Atacaq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
atacan garip
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bi çözümü
Herkeste öyle dostum, sorun tek sende yok. Nasıl tek bir ekranda iki uygulama açıkken diğer pencereye bastığında ona geçiyorsa bunda da öyle oluyor.
varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi çözümü var mı

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Alt tab yapcan

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Monitör + televizyon yapsam ikiside aynı görüntüyü mü verir yoksa çift monitör gibi çalışır mı?

Fenixen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Bilici
Instagram
emreebilici
Monitör + televizyon yapsam ikiside aynı görüntüyü mü verir yoksa çift monitör gibi çalışır mı?
Ona sen karar veriyorsun. İstersen başka bir masaüstü gibi kullanabiliyorsun. İstersen ikisini 1 monitör gibi bitişik görüntüde kullanabiliyorsun.

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ona sen karar veriyorsun. İstersen başka bir masaüstü gibi kullanabiliyorsun. İstersen ikisini 1 monitör gibi bitişik görüntüde kullanabiliyorsun.
Ekran kartına monitör + televizyon takmak ekran kartını yorar mı? ( TV monitorden büyük)

Fenixen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Bilici
Instagram
emreebilici
Ekran kartına monitör + televizyon takmak ekran kartını yorar mı? ( TV monitorden büyük)
Ekran kartının ne kadar iyi olduğuna bağlı. TV özellikle artı olarak yormaz ama bir monitör ne kadar yorarsa o da o kadar yorar

Top Bottom