Çift slot RAM takınca görüntü gelmiyor

Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar merhaba anakartta 1. yuvaya takınca görüntü gelmiyor 2. yuva çalışıyor sadece gibi duruyor.
Slotta mı bir sorun vardır yoksa işlemci pinleri yamuk olabilir mi?
Anakart ASUS H310 TUF.
İşlemci i5 9400F.
RAM'ler calısıyor 4 farklı RAM ile denedim sorun oldugunu dusunmuyorum sizce sorun neden kaynaklanıyor? Olabilir.

1745268870146.png

1745268879917.png

Slotta problem var gibi duruyor

Arkadaşlar merhaba anakartta 1. yuvaya takınca görüntü gelmiyor 2. yuva çalışıyor sadece gibi duruyor.
Anakart ASUS H310 TUF.
İşlemci i5 9400F.
RAM'ler calısıyor 4 farklı RAM ile denedim sorun oldugunu dusunmuyorum sizce sorun neden kaynaklanıyor? Olabilir.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Anakartina yandan göz ile düzgün düz olup olmadığıni kontrol et zamanla kule tipi kullanılan yada ağır soğutucu kullanilan anakartlarda pcb yamuldugu için soket bombe olup ram okumamazlik yapabiliyor .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İsmail Tpc abim burada daha net anlatıyor
Video :

Anakart ASUS H310 TUF.
İşlemci i5 9400F.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Anakart eski sanki takmaya çalıştığın ramler kaç MHz Cl?

Anakartina yandan göz ile düzgün düz olup olmadığıni kontrol et zamanla kule tipi kullanılan yada ağır soğutucu kullanilan anakartlarda pcb yamuldugu için soket bombe olup ram okumamazlik yapabiliyor .

İsmail Tpc abim burada daha net anlatıyor
Video :
bu videodaki gibi değil sanırım sorun

Anakart eski sanki takmaya çalıştığın ramler kaç MHz Cl?
2666 mhz cl bilmiyorum

Geri