Biraz daha bulgur at hem rengi açılır hem de biraz daha yoğunlaşır yapışkanlığı geçerArkadaslar Merhaba cig kofte yaptim ve 20 dk dir yoguruyorum ama rengi biraz kirmizi oldu ve yapiskan oldu biraz ne yapmalıyım
Aynen yaBiraz daha bulgur at hem rengi açılır hem de biraz daha yoğunlaşır yapışkanlığı geçer
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rengi normal gibi
Evet dedemin bir pul biberi var asiri aci fazla kactiBence normal ya ya da acıyı biraz fazlamı kattınız Alıntıyı görüntüle
O bulguruda islatip mi atayim?Biraz daha bulgur at hem rengi açılır hem de biraz daha yoğunlaşır yapışkanlığı geçer
ıslatma bence zaten o yoğurdukça ıslanıp yumuşayacakEvet dedemin bir pul biberi var asiri aci fazla kacti
O bulguruda islatip mi atayim?
İsot atamadim maalesef onun yerine bul biber koydumBiraz daha bulgur at hem rengi açılır hem de biraz daha yoğunlaşır yapışkanlığı geçer
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rengi normal gibi
Ne kdr koyuyum basta 1.5 su bardağı koymustumıslatma bence zaten o yoğurdukça ıslanıp yumuşayacak
Knkm benim burdan sana ölçü vermem çok yanlış olur.İsot atamadim maalesef onun yerine bul biber koydum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kdr koyuyum basta 1.5 su bardağı koymustum
Abi insatgram: k.yagizzz iki dakikani ayırıp yazsan olurmuKnkm benim burdan sana ölçü vermem çok yanlış olur.
İstersen yavaş yavaş koy ve yoğur . Direk 1 bardağı koyma içine.
İçine koya koya , deneye deneye en iyi kıvamı bul.
Önceden yaptıysan yada yediysen (illa ki yemişsindir) kıvamını ona göre ayarla.
Hocam benim bildiğim su katılmaz.Annem yaparken su katmazdı.Çok kuru olursa domates rendesi flan katardı.Çok yapışkan olmuşsa bulgur koy yavaş yavaş kıvamına göre düzelir bence.Evet dedemin bir pul biberi var asiri aci fazla kacti
O bulguruda islatip mi atayim?