benim urfalı bi arkadaşım vardı okulda annesi yapmıştı bir tane çiğköfte. O yediklerimin en iyisiydi bence urfalılar yapıyor bu işiAdıyamanın mı
Şanlıurfanın mı ?
edit: urfalıyım
zevk renk meselesi kral ama ben acı yiyince mutlu oluyorum yani acı çekmeyi seviyorum denebilir oyyy bak ağzıma tadı geldiÇiğköfte lanetli bişi. Acı sevmiyorum hatta dilimi bile değdirmem ama eve çiğköfte alınınca 1'er ısırık alıyorum.
sen bide benim anneminkisini gör :dbenim urfalı bi arkadaşım vardı okulda annesi yapmıştı bir tane çiğköfte. O yediklerimin en iyisiydi bence urfalılar yapıyor bu işi
Patent adıyamanda olsa bile bence urfa bu yemeği çıkaran ve çiğköfteyi sanata çevirendir benim annem mercimekli yumurtalı ve etli köfte yapıyor ( favorim etli ) o ne öyle çiğköfte hem hiç fiyat performans değil adıyaman çiğköftesi giderim tavuk döner yerim daha iinet adıyaman sen hiç urfa çiğköftesi diye tabela gördün mü ?
ya kanka damak tadıda bence dışarda yediğimiz (adıyaman çiğköftecisi) daha iyi ama damak ve zevk meselesiPatent adıyamanda olsa bile bence urfa bu yemeği çıkaran ve çiğköfteyi sanata çevirendir benim annem mercimekli yumurtalı ve etli köfte yapıyor ( favorim etli ) o ne öyle çiğköfte hem hiç fiyat performans değil adıyaman çiğköftesi giderim tavuk döner yerim daha ii
Onu miningcilere soracan, salmıyorlar beni bir oyun oynayayım.senin önce fiyatın düşsün öyle gel konuş burada (!)