Neler Yeni

Çıkışıyla Rekorları Kıran Kart / Galax RTX 3090 Hall of Fame

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O bendim ve gayet de haklıydım.
Bu kart çıkana kadar en iyisi ROG Strix’di fakat şu an öyle değil.
Fanboyun tanımını bilmeden yorum yapma, eğer ben gerçekten bir fanboy olsaydım, şu an en iyi kart GALAX HoF demezdim, bunu sen de biliyorsun.
Şu zamana kadar çıkmış en iyi kart, ASUS ROG Strix idi. Tabii Galax HoF çıkana kadar.
ROG Strix bu kart ile yarışamaz, cidden tam anlamıyla manyak bir şey yapmışlar. Şu an tahtın sahibi GALAX.
Şöyle bir şey de var, ROG Matrix çıkarsa, işler değişir.
Benim HoF serisinden haberim yoktu yani çıktı sanıyordum, yanlış anlamışım özür diliyorum

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
O bendim ve gayet de haklıydım.
Bu kart çıkana kadar en iyisi ROG Strix’di fakat şu an öyle değil.
Fanboyun tanımını bilmeden yorum yapma, eğer ben gerçekten bir fanboy olsaydım, şu an en iyi kart GALAX HoF demezdim, bunu sen de biliyorsun.
Şu zamana kadar çıkmış en iyi kart, ASUS ROG Strix idi. Tabii Galax HoF çıkana kadar.
ROG Strix bu kart ile yarışamaz, cidden tam anlamıyla manyak bir şey yapmışlar. Şu an tahtın sahibi GALAX.
Şöyle bir şey de var, ROG Matrix çıkarsa, işler değişir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boş yapma, şu an tahtın sahibi GALAX.

ROG Matrix çıkarsa, tahtın sahibi tekrardan ASUS olabilir.
Çıkmaz ise 3000 serisinin kralı, Galax HoF olarak kalır.
Suprim peşinden gelir söylemedi deme

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Suprim peşinden gelir söylemedi deme
Gelemez. :(
3090 SuprimX'in PCB'sine baktığımda kalitesiz olduğunu gördüm. Malzeme kalitesi iyi olsa bile güç yapısı kötü.
ROG Strix bariz şekilde Suprim ve SuprimX'den çok daha iyi.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Genel haliyele özel güzel duruyor ama ben ekranı çok kaba buldum ve yılı dolmadan değişen ve yenilenen kartları düşününce sabit bir ekran değil de opsiyonel model yükseltmede ekranımızı modele entegre edebileceğimiz bir modülerlik bekliyorum. Şimdi yeni HOF çıkınca ekransız çıkarsa eski HOF'taki ekran insanın içinde kalır satamaz

Bar Yiğ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Baran Yiğit
Discord
BARR#4550
bir böbreğimi veremeye değer gördüğüm bir ekran kartı

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@alpolojix / Leroxy sanırsam DC mesajları falan gelebiliyor oraya SS Apex serisinde olduğu gibi.

Emin değilim ama.
Sırf ondan bile alırdım param olsa 😍. Ülkemizde ön yargıyla yaklaşan çok var ne yazık ki bu markalara. Özellikle bazı zengin ve PC den anladığını sanan Twitch yayıncıları veya baba paasi yiyen pc den gram anlamayan veletler en iyisi Asus MSI sanıyorlar. MSI bence fiyasko bu yeni seride. Asus yine fena değil ROG Strix falan iyiydi yine ama HOF geldikten sonra tahtını kaybetti. Tasarım olarak sadece beyazla kısıtlı kalmamasını isterdim ama yine de güzel bir tasarımı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genel haliyele özel güzel duruyor ama ben ekranı çok kaba buldum ve yılı dolmadan değişen ve yenilenen kartları düşününce sabit bir ekran değil de opsiyonel model yükseltmede ekranımızı modele entegre edebileceğimiz bir modülerlik bekliyorum. Şimdi yeni HOF çıkınca ekransız çıkarsa eski HOF'taki ekran insanın içinde kalır satamaz
Bence de ekran tasarımı biraz büyük ve abartı olmuş ama onun dışında çoksel 😍

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hani Strix en iyisiydi?! 😡
Değil şu an tahtın sahibi Galax.
Sana diyeceğim tek şey, ROG Matrix'i bekle, ASUS bu kartı görünce tam anlamıyla kudurmuş olmalı.
Matrix bu karttan farklı olarak, içinde kendi sıvı soğutmasıyla gelebilir. Eğer öyle gelirse, HoF ile rakip olmaz, Galax'ın Matrix'e rakip olabilecek bir kart çıkarması gerekebilir.
2080 Ti Matrix'i görmüştük geçen sene. ;)

Son düzenleme:

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Merakla beklenen Galax Hall of Fame çıkışıyla birlikle tam tamına 16 dünya rekorunu kırdı.
26 faz DrMOS ile güçlendirilmiş olan Hall of Fame, Overclock ile birlikte 3GHz çekirdek frekansına ulaşan ilk RTX 3000 kart oldu.

Fan olarak ortada 92mm, yanlarda ise 102mm fan konumlandırılmış.
Üstteki "kapak" kısmı ve Backplate'inde alüminyum metal kullanılarak soğutma performansı arttırılmış.
Devasa bir soğutma bloğunda ise 6 adet 8mm Heatpipe bulunduruyor.

En ilginç kısmı ise HOF Panel

Alıntıyı görüntüle

Kırdığı rekorlar
Alıntıyı görüntüle

ModellerFabrika Çıkışlı Çekirdek FrekanslarıHOF Panel
GALAX RTX 3090 HOF1815 MHzYok
GALAX RTX 3090 HOF Extreme1800 MHzYok
GALAX RTX 3090 HOF Premium1815 MHzVar
GALAX RTX 3090 HOF Extreme Limited Edition1860 MHzVar
GALAX RTX 3090 HOF Limited Edition1875 MHzVar
GALAX RTX 3090 HOF OC Lab Edition1905 MHzVar

Bu kart gerçekten canavar olmuş. :D
Bu ne yeniyor mu ?

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Bu karta bu kadar para verip sistem toplayan adam gidip de kasayı masanın altına koyacaksa bu ekran kartını haketmiyordur 😂
Ben alacak olsam, sistemi duvara asardım.
Ekosistem gibi kötü bir yanı var ama bunu alacak kişilerin dert edeceğini sanmıyorum. HOF Panel tek başına bu eksi durumu nötr'lüyor.

Top Bottom