Çıldırcam lütfen yardım (Diskle alakalı Fotoğraflı)

Reaksiyon skoru
0
Ben bu olayı birkaç hafta önce yaşamaya başladım chatgpt ye sordum ve bence devam etmez diye çok üstüne düşmedim o gün pc nin açılmasını 4 saat beklemiştim bugün 12.30 saat bekledim öğlen tuşa bastım gece 2 de açıldı artık dayanamıyorum D diskindeki bir sorundan dolayı olduğunu biliyorum bunun D diskindeki tüm önemli Belgelerimi vs yedekleyip F diskine attım zaten yedek arşiv olarak kullanıyordum. Aklımdan geçen plan şuydu önemli olanları F'ye alıp F diskini kasadan söküp pc yi resetlemekti ama şunu farkettim D diski bunu yaptıktan sonra düzelicek mi? düzelmesede artık çok sorun değil her şeyi gözden çıkardım ama D diskini bu olayı yapmadan önce düzeltebilicek bu konuda bilgisi olan biri var mı ? yoksa dediğim gibi F diskini çıkarıp pc yi resetlemek var aklımda

WhatsApp Görsel 2025-05-20 saat 06.54.03_4eb76f3e.webp

Ben bu olayı birkaç hafta önce yaşamaya başladım chatgpt ye sordum ve bence devam etmez diye çok üstüne düşmedim o gün pc nin açılmasını 4 saat beklemiştim bugün 12.30 saat bekledim öğlen tuşa bastım gece 2 de açıldı artık dayanamıyorum D diskindeki bir sorundan dolayı olduğunu biliyorum bunun D diskindeki tüm önemli Belgelerimi vs yedekleyip F diskine attım zaten yedek arşiv olarak kullanıyordum. Aklımdan geçen plan şuydu önemli olanları F'ye alıp F diskini kasadan söküp pc yi resetlemekti ama şunu farkettim D diski bunu yaptıktan sonra düzelicek mi? düzelmesede artık çok sorun değil her şeyi gözden çıkardım ama D diskini bu olayı yapmadan önce düzeltebilicek bu konuda bilgisi olan biri var mı ? yoksa dediğim gibi F diskini çıkarıp pc yi resetlemek var aklımda

Alıntıyı görüntüle
Yedekle sonra diske format at öyle dene belki bozuk değildir format ile düzelir duzelmez ise sokersin

Alıntıyı görüntüle
arkadasıma daha dün ssd aldık format atıp yeni kurulum yaptık ondada aynı oldu 5 dk felan bekledik bida tekrarlamadı şuan sıfır sıkıntı kullanıyor.

disk modelleri nedir , format deneyebilirsin yazılım hatası gibi duruyor bozuk hdd bile 10dk da açıyor çünkü pcyi

Benim HDD yedek olarak pc de takılıyken pc yi açmasıda kapamasıda aşırı uzun sürüyordu. En son internetin pc ye gelmesini dahi engelliyordu. Bir çok yere gösterdim bad sector dahil hiç bir sorun gözükmemesine rağmen pc yi kitliyordu. Format attım çözülmedi. İçi tozlanmıştır diye biraz havayla temizledim çözülmedi.
En son çöpe atıp kurtuldum.

Geri