Neler Yeni

Cildiyeye göründüm aklıma bir şey takıldı

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Orada aklıma gelseydi sorardım da ama şimdi orada değilim o yüzden konu açayım bilen yazsın dedim.
Doktor kullanmam için gereken ilaçları verdi ve sağlık ocağından da kan tahlili yapmamı istedi eğer kanın temiz çıkarsa kullan temiz çıkmazsa geri bana gel dedi ben şimdiden kullanmaya başlasam kan tahlilini haftaya gibi bir zaman yapsam bir sorun olur mu acaba? hmhmhm

Rulep

80+ Gold

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Orada aklıma gelseydi sorardım da ama şimdi orada değilim o yüzden konu açayım bilen yazsın dedim.
Doktor kullanmam için gereken ilaçları verdi ve sağlık ocağından da kan tahlili yapmamı istedi eğer kanın temiz çıkarsa kullan temiz çıkmazsa geri bana gel dedi ben şimdiden kullanmaya başlasam kan tahlilini haftaya gibi bir zaman yapsam bir sorun olur mu acaba? hmhmhm
İlacın dozunu karaciğerine göre veriyor. O yüzden hemen kullanma vücuduna zarar verirsin.

TİTAN.

80+ Platinum
Hayır kullanma
Önce tahlil istendiyse tahlil sonucuna göre o ilaçları kullanabilirsin demek olur

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
İlacın adını yaz buraya sonra kullan. Bidaha aktif olamazsan başkası bu konuyu görüp tahlil yaptırmadan kullanmaz

Bthn_Klkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Batuhan KELEKÇİ
Doktor kullanmam için gereken ilaçları verdi ve sağlık ocağından da kan tahlili yapmamı istedi eğer kanın temiz çıkarsa kullan temiz çıkmazsa geri bana gel dedi ben şimdiden kullanmaya başlasam kan tahlilini haftaya gibi bir zaman yapsam bir sorun olur mu acaba? hmhmh
tabii ki tahlilden sonra kullanman gerekir. Sonuçta doktor tahlile göre kullan demiş. O yüzden tahlilini ver sonuca göre doktorun dediklerine uy.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonumun ekranı kırıldığı için konuya bakamadım şimdi geri geldim. Doktor Aknetrent 20mg ilacını verdi babam eczaneden alırken eczacı demiş bu kara ciğere zararlı bol su içmesi gerek fln babam da o yüzden karaciğeri hastalığı çıkar bir şey olur diye korktu ve bana kullanma diyor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Daha tahlil yaptırmadım Cuma gününe müsaidim o yüzden o vakit yapacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karaciğerime kalıcı hasar verir mi ki?? Hmhmhmhmm

Top Bottom