@Evil Belief Atabilir misin hocam?@Evil Belief liste yapmıştı, ben de aynılarını kullanıyorum
Nereye attığımı hatırlamıyorum ki hocam Bir de cilt bakımı çok kişisel bir olay, mesela benim kullandığım sana iyi gelmeyebilir@Evil Belief Atabilir misin hocam?
Nemlendirici: Eskiden La Roche Posay'dı, şimdi servet değerinde olduğu için Bepanthol, Hametol, Ultramed'e falan düştük.
Güneş kremi: Solante. (Hiç memnun değilim, aşırı beyazlık bırakıyor, paraya kıyıp Bioderma alacağım).
Şampuan: Loreal Series Expert (Bu da kişisel bir şey, saç tipinize göre değişir).
Wax: Sadece özel günlerde Osis Mess Up.
Duş jeli: Hangisi indirimliyse o. Şu an bilmem ne marseillas'ın vanilyalısı var.
Diş macunu: Splat White Plus (Colgate'in çöplerinden sonra aşırı memnun kaldım).
Tıraş bıçağı: Mach 3 Turbo.
Tıraş jeli: Nivea (başka markaya bakmayın bile, hepsini kullandım o kadar söyleyeyim bu farklı)
Listeyi atabilirmisiniz
@Evil Belief Atabilir misin hocam?
Buldum, bazıları değişiyor ama genel olarak güzel liste.Nereye attığımı hatırlamıyorum ki hocam Bir de cilt bakımı çok kişisel bir olay, mesela benim kullandığım sana iyi gelmeyebilir
Hocam günlük peeling jel diyor ama 2 günde bir yapsam olur mu ve garnier deep clean peeling günlük jel almayı düşnüüyorum seninkinin turuncu rengiNeutrogena Pembe Greyfurt Günlük Peeling Jel 150ml. | Dermoeczanem.com
Neutrogena Pembe Greyfurt Günlük Peeling Jel 150ml. ve tüm Neutrogena çeşitleri ve tüm seçkin dermokozmetik markalar vitaminler, bebek ürünleri Dermoeczanem'de.www.dermoeczanem.com
Bu ve peeling makinesi sonrasında temiz ılık suyla yıkayıp havluyu suratıma yumuşak hareketlerle vura vura kurutuyorum
Makinede ucuz yollu bu olabilir;
illa çalışması gerekmiyor kendiniz bile bastıra bastıra yapabilirsiniz.