Neler Yeni

Cilt bakımı/Saç bakımı için kullandığınız ürünler

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ballı Saç Kremi Kullanıyorum, saçlarım omzuma kadar geldiği için kullanılmalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hasan
Banyoda ne varsa onu kullanıyorum şampuna sabun olarak bu kadar. Cilt bakımı bize ters hacı.

TamerKs

80+ Silver
Nemlendirici: Eskiden La Roche Posay'dı, şimdi servet değerinde olduğu için Bepanthol, Hametol, Ultramed'e falan düştük.
Güneş kremi: Solante. (Hiç memnun değilim, aşırı beyazlık bırakıyor, paraya kıyıp Bioderma alacağım).
Şampuan: Loreal Series Expert (Bu da kişisel bir şey, saç tipinize göre değişir).
Wax: Sadece özel günlerde Osis Mess Up.
Duş jeli: Hangisi indirimliyse o. Şu an bilmem ne marseillas'ın vanilyalısı var.
Diş macunu: Splat White Plus (Colgate'in çöplerinden sonra aşırı memnun kaldım).
Tıraş bıçağı: Mach 3 Turbo.
Tıraş jeli: Nivea (başka markaya bakmayın bile, hepsini kullandım o kadar söyleyeyim bu farklı)

Listeyi atabilirmisiniz

Nereye attığımı hatırlamıyorum ki hocam :( Bir de cilt bakımı çok kişisel bir olay, mesela benim kullandığım sana iyi gelmeyebilir
Buldum, bazıları değişiyor ama genel olarak güzel liste.

revanthe

80+

Bu ve peeling makinesi sonrasında temiz ılık suyla yıkayıp havluyu suratıma yumuşak hareketlerle vura vura kurutuyorum :D
Makinede ucuz yollu bu olabilir;

illa çalışması gerekmiyor kendiniz bile bastıra bastıra yapabilirsiniz.
Hocam günlük peeling jel diyor ama 2 günde bir yapsam olur mu ve garnier deep clean peeling günlük jel almayı düşnüüyorum seninkinin turuncu rengi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,228
Üyeler
165,492
Son üye
Yuryy
Top Bottom